Vallnord acull la Copa Catalana de BTT

Aquest cap de setmana també se celebrarà la tradicional pujada d’Arinsal, on participaran fins a 81 pilots

Comentaris

Póster de les curses que se celebraran a Vallnord.
Póster de les curses que se celebraran a Vallnord.

Aquest dissabte 18 i diumenge 19 de juny Vallnord – Pal Arinsal acollirà dos esdeveniments esportius. Concretament, al sector de Pal, tindrà lloc la Copa Catalana i Super Cup Massi XCO, que serà el preludi de la Copa del Món de BTT. D’altra banda, al sector d’Arinsal, se celebrarà la tradicional Pujada d’Arinsal, que comptarà amb 81 pilots.

Les dues Copes, la Catalana i la del Món, realitzaran els mateixos recorreguts tant de Cross Country com de Descens. La prova UCI de categoria C1 compta amb 407 participants de 23 nacionalitats. A més de puntual pel rànquing mundial, es decidiran els Campions d’Andorra. La Super Cup Massi XCO tindrà lloc el dissabte i compta amb els desafiament d’una Copa del Món. Té la mateixa duresa de circuit, els trams tècnics del traçat i l’exigència d’un recorregut a més de 2.000 metres d’altitud. Es compta amb la participació de 252 corredors.

Pel que fa a la Copa Catalana DHI Internacional, les finals tindran lloc diumenge i estrenarà el circuit que serà de la Copa del Món de BTT, amb sortida al Pic de Cubil i arribada a Fontanals. Després d’una mànega classificatòria, que serveix per decidir l’ordre de sortida, tindrà lloc la segona mànega. Compta, de moment, amb un total de 155 participants.

Un total de 81 pilots participaran aquest cap de setmana a la Pujada d’Arinsal 2022, la quarta prova del Campionat de França de Muntanya de segona divisió i puntuable per la lliga automobilística “Occitanie Méditerranée”.

 

Comentaris

Trending