El Vall Banc Santa Coloma cau a la tanda de penals i queda fora de la Lliga Europa

Els colomencs han aguantat 80 minuts amb un jugador menys per l'expulsió amb targeta vermella directa de Jordi Aláez.

Rebés fa falta sobre Jovanović en el partit d'aquest dijous.
Rebés fa falta sobre Jovanović en el partit d'aquest dijous. FC SANTA COLOMA

El Vall Banc Santa Coloma ha quedat eliminat a la fase prèvia de la Lliga Europa al perdre a la tanda de penals (3-4) contra l'Iskra de Montenegro. Pedro Santos ha fallat el darrer penal que ha classificat als visitants. Ara només continua a la competició l'Inter d'Escaldes. Abans no havien encertat Hamza Bouharma i Boričić per part de l'Iskra. Els montenegrins han dominat però sense encert de cara a porteria.

Els primers minuts han transcorregut entre el control de pilota de l'Iskra, les dificultats del Santa Coloma per acostar-se a l'area rival i l'absència d'ocasions de gol. Només cal destacar una oportunitat de Malešević i un xut de Rogošić que ha propiciat una bona intervenció d'Eloi Casals enviant la pilota a córner al minut 28. Els montenegrins no dubtaven en ser expeditius quan es tractava de frenar l'atac colomenc.

Així, quan s'havien jugat només 37 minuts, tres del quatre defenses (Jovanović, Malešević i Kumburović) ja havien vist la targeta groga però va ser Aláez el que va rebre la vermella directa per una entrada sobre Jovanović al minut 40. El Santa Coloma es quedava amb 10 jugadors i amb tota la segona part per davant. El mateix Jovanović va estar a punt d'agafar el camí dels vestidors després d'una entrada sobre Àlex Martínez.

Adzovic intenta fer jugada marcat per Rebés
Adžović  intenta fer jugada marcat per Rebés

L'àrbitre, però, no li va mostrat la segona targeta groga. Amb un home menys, els colomencs han cedit la iniciativa a l'Iskra, tancats al darrere i esperant poder desnivellar el marcador en algun contraatac. Eloi Casals ha hagut d'intervenir en un parell de xuts sense massa perill en un intent dels visitants per intentar trencar la defensa de l'equip d'Albert Jorquera. L'Iskra ha anat apretant l'accelerador veient que passaven els minuts i que continuava l'empat a zero. Ho han intentat Malešević i Rogošić sense encert en el remat i malgrat els set minuts d'afegit s'ha mantingut l'empat a zero.

L'inici de la pròrroga no ha canviat el guió per bé que el cansament començava a passar factura. Aturades constants, faltes i poc futbol. El domini territorial dels montenegrins no es concretava de cara a porteria. Casals enviava a còrner un xut de falta de Vuković a la segona part de la prolongació. Entre el temps reglamentari i la pròrroga, el Santa Coloma havia resistit 80 minuts amb un home menys. Tot es jugaria a la loteria dels penals i la creu ha estat pel Santa Coloma.

FITXA TÈCNICA

Camp: Estadi Comunal Joan Samarra d'Andorra la Vella

VALL BANC SANTA COLOMA (0) (3 ): Casals, San Nicolás, Juanma Miranda, Sánchez, Chus Rubio, Luis Blanco (Pedro Santos 81'), Enric Pi (Nájera, 46'), Rebés (Camochu 116'), Cisteró, Aláez i Àlex Martínez (Hamza Bouharma 90').

ISKRA DANILOVGRAD (0) (4): Blažić, Malešević, Kumburović, Drinčić, Jovanović (Obradović 113'), Rogošic (Milic 89'), Šahman, Boričić, Vuković, Adžović (Djurišić 68') i Yamamoto (Mandic 81').

Àrbitre: Keith Kennedy (Irlanda del Nord). T.G.; Cisteró, Chus Rubio, Sánchez, Hamza Bouharma i Rebés / Jovanović, Malešević, Kumburović, Mandic, Vuković, Boričić i Milić . T.V.: Jordi Aláez.

Penals: 0-1, Djurišić; 1-1, Cisteró; 1-2, Obradović; 2-2, Juanma Miranda; 2-3, Vuković; Bouharma (falla); Boričić (falla); 3-3, Camochu; 3-4, Drinčić; Pedro Santos (falla)