Vall Banc patrocinarà per segon any consecutiu la Federació Andorrana de Rugbi

El president de la FAR ha declarat que gràcies al suport tots els nens i nenes de l’escola tenen els equipaments gratuïts i poden organitzar diverses activitats

L'acte de renovació del patrocini de l'entitat financera a la FAR
L'acte de renovació del patrocini de l'entitat financera a la FAR Vall Banc

Vall Banc i la Federació Andorrana de Rugby (FAR) han fet públic aquest dijous la renovació de patrocini per reforçar la base i per assegurar els projectes previstos per la temporada 2020-2021. Així doncs, i per segon any consecutiu, l’entitat financera dóna suport a l’escola base de la FAR gràcies a l’acord del qual se’n beneficien més d’un centenar de joves del Principat, d’entre 6 i 14 anys, que aposten per formar-se en aquest esport.

El director general de negoci de Vall Banc, Sergi Martín ha destacat la tradició del rugbi en la societat andorrana i ha remarcat que des de l’entitat s’aposta per “fomentar entre els joves la pràctica de l’esport, en aquest cas del rugbi, on els valors com la solidaritat, la disciplina, el treball en equip i el respecte són primordials per ambdues parts, tant per a la federació com per a nosaltres”.

Per la seva banda, el president de la FAR, David Ferré ha declarat que “gràcies al patrocini, tots els nens i nenes de l’escola tenen els equipaments gratuïts i podem organitzar diverses activitats”. En aquest sentit, Ferré ha remarcat que l’aposta per la base és molt important i que aquest suport a l’escola ja està tenint els seus fruits, que es poden visualitzar amb l’èxit que està tenint l’equip cadet. A més a més, el president ha agraït que en un moment de crisi com l’actual “es renovin aquests suports i sabem que Vall Banc ho fa pel que representa el rugbi a la societat andorrana més que per la part comercial”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending