Ultimat el pla d’autoprotecció pels partits de l’FC Andorra a l’Estadi Nacional

Club, LaLiga, policia i comú d’Andorra la Vella, entre altres organismes, han tancat el dispositiu que ha de permetre la màxima seguretat dels espectadors tant diumenge com per la resta de la temporada

Un moment de la reunió per ultimar el pla.
Un moment de la reunió per ultimar el pla.

L’FC Andorra i altres organismes vinculats a la celebració dels partits a l’Estadi Nacional, com ara la mateixa LaLiga, la policia o el comú d’Andorra la Vella, han ultimat aquesta setmana el ‘pla d’autoprotecció’ que s’aplicarà en cadascú dels encontres que es disputin al llarg de la temporada, començant amb el que tindrà lloc diumenge, a les dues de la tarda, contra el Granada. L’operatiu vol garantir la màxima seguretat de tots els assistents a les instal·lacions. Especialment, ha quedat molt marcat com s’ha d’actuar en cas que es produeixi alguna emergència.

És un pas més de tot el que s’ha treballat perquè diumenge tot surti a la perfecció, per a un partit que el mateix club titlla “d’històric”. Es deixa clar que “un dels aspectes a tenir en compte és la seguretat de l’estadi i la protecció dels espectadors”.

El pla d’autoprotecció s’ha implementat per complir “amb tots els requeriments legals de la normativa vigent” i té en compte “tots els punts en cas de produir-se una emergència”. Aquesta setmana es va celebrar una reunió amb representants del club, de LaLiga, del comú d’Andorra la Vella, de la policia, de Creu Roja així com també seguretat privada i tècnics de protecció.

Ja dijous, agents del cos d’ordre van fer una visita a les instal·lacions. L’objectiu era, segons s’ha informat des de la policia, “acabar de tancar el dispositiu de seguretat”. Justament, calia adaptar-lo “als canvis en les instal·lacions”.

Per tant, ara tot està a punt. Diumenge, ha de ser una festa. I, sobretot, una festa que, més enllà del resultat, es pugui viure amb la màxima seguretat.

Fbk3s1gVEAEkbrD
UN FINAL DE MERCAT FRENÈTIC

Per la seva banda, el director esportiu, Jaume Nogués, respira per fi un cop tancat el mercat. Ha admès que ha estat “complicat”, ja que “ens hem hagut d’adonar d’on estàvem, en una nova categoria”. I, malgrat tot, fa una “valoració molt bona”. Sobretot després de les tres darreres incorporacions.

“Ens feia falta gent a l’atac i hem anat per jugadors versàtils que et donin solucions diferents”, ha explicat a l’hora de parlar de Christos Albanis, Sinan Bakis i Mustaphá Bundu. Nogués apunta que “són el que ens faltava per quadrar la plantilla i eren els perfils que buscàvem”. Explica, però, que “vam veure que a Espanya no els trauríem i vam anar a l’estranger”.

Dels tres darrers fitxatges, Albanis ja està al Principat. De fet, ha participat ja en el primer entrenament a la nova gespa de l’Estadi Nacional. Diumenge, si així ho estima convenient Eder Sarabia, podrà disputar el duel contra el Granada.

Albanis entrenant al Nacional.
Un moment del primer entrenament al Nacional.

Comentaris (2)

Trending