La UE Santa Coloma es pren la revenja en el derbi i es manté líder

Els de Ramon Maria Calderé s’han desfet 1-2 de l’FC Santa Coloma, mentre que l’Inter Club d’Escaldes continua segon a dos punts de la primera plaça després de clavar-li un 6-0 a l’Esperança

Els jugadors de la UE Santa Coloma celebrant el gol de la victòria.
Els jugadors de la UE Santa Coloma celebrant el gol de la victòria. FAF/Xavi Miró

La Unió Esportiva Santa Coloma s’ha endut el derbi de la segona volta de la Lliga Multisegur Assegurances contra l’FC Santa Coloma (1-2) i li ha tornat la moneda als de Fede Bessone que han estat l’únic equip que els ha guanyat aquesta temporada. Això els permet mantenir-se líders, una setmana més amb dos punts més que l’Inter Escaldes.

L’onzena jornada de lliga ens ha deixat el derbi de Santa Coloma que s’ha endut la UE per 1-2. Els de Ramon Maria Calderé s’han pres la revenja de la derrota de la primera volta, l’única dels groc-i-negres en el que portem de campionat. Els dos equips s’hi jugaven molt i això s’ha vist sobre el terreny de joc. Els gols, però no han arribat fins al segon temps. Pablo Molina, dos minuts després de la represa, obria la llauna per a la UE. Un quart d’hora més tard, l’FC Santa Coloma empatava amb un gol d’esperó de Miguel López. La mala sort s’ha aliat amb els de Fede Bessone perquè al 66’, un refús de Josep Gomes ha anat a parar al cap d’Àlex Sánchez que s’ha marcat el gol en pròpia porta. Tres punts per a la UE Santa Coloma, que manté el lideratge amb dos punts més que l’Inter Club d’Escaldes i deixa a sis punts l’altre equip colomenc.

Precisament, l’Inter estava molt atent del darrer partit d’aquest diumenge. Els d’Otger Canals havien fet els deures amb un set en blanc a l’Esperança (6-0). Al minut 5, Jean Luc obria la llauna. Els escaldencs ampliaven diferències, al 22’ amb un gol en pròpia porta d’Oriol Vales. Set minuts més tard, qui veia porteria era Domi Berlanga. Tres minuts abans del descans, Argañaraz feia el 4-0. A la represa, l’Inter ha continuat dominant i al minut 78 Aridai feia la maneta i en temps de descompte Sascha Andreu posava la cirereta al pastís tancant la golejada.

D’altra banda, un solitari gol de Marc Garcia a les acaballes del partit ha donat tres punts importants a l’FC Ordino contra el Penya Encarnada (1-0). Això permet als ordinencs situar-se a la part mitjana de la taula amb 17 punts, els mateixos que el vigent campió de lliga, l’Atlètic Escaldes.

El Carroi ha fet un pas important per allunyar-se de la zona de perill. Ha derrotat el cuer, l’Atlètic Amèrica per 1-3. Un gol de Sioul i un doblet de Badjana han donat tres punts importants que els deixa a 7 punts de la zona de promoció pel descens i a 8 del fanalet vermell. Balastegui ha fet el gol de l’Atlètic.

Finalment, l’Atlètic Escaldes es va desfer ahir del Pas de la Casa per 0-2. Els dos gols, però no van arribar fins al darrer quart d’hora. Un penal sobre Rodrigo Piloto, molt protestat pels jugadors del Pas el transformava Guillaume López. En el temps de descompte, Muñoz aprofitava que Silverio estava molt avançat per superar-lo i fer el gol de la sentència.