Tyson Pérez estarà entre nou i deu mesos de baixa

El jugador hispano-dominicà es va lesionar dissabte a Múrcia i haurà de passar pel quiròfan per un trencament del lligament creuat del genoll esquerra

Tyson Pérez lluitant amb Sadiel Rojas per una pilota.
Tyson Pérez lluitant amb Sadiel Rojas per una pilota. ACB PHOTO

Com es diria vulgarment, el MoraBanc i Tyson Pérez en aquest cas, durant aquesta temporada han aixafat merda. El jugador hispano-dominicà haurà de passar pel quiròfan i haurà d’estar entre nou i deu mesos de baixa. És a dir, no tornarà a trepitjar el parquet, per jugar-hi, fins al 2022.

Pérez es va lesionar dissabte a Múrcia. Va sortir en contraatac i un parell de jugadors locals el van mig placar. Una falta claríssima que els àrbitres ni tan sols van xiular però que van obligar l’ala-pivot a deixar la pista. Ja es veia que la cosa podia ser greu i les proves diagnòstiques ho han confirmat. El jugador té un trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerra que el farà passar pel quiròfan properament.

Una vegada se l’hagi intervingut, el dominicà iniciarà un llarg període de recuperació que farà que no pugui tornar a jugar, ben bé, a priori, fins l’any que ve. Tyson té contracte amb el MoraBanc i no és la primera vegada aquesta temporada, malauradament, que queda al marge de l’equip per una lesió. De fet, quan dissabte es va lesionar no feia massa que s’havia reintegrat a la disciplina del conjunt després d’una altra dolença.

Comentaris

Trending