Tunde renova per dues temporades amb el MoraBanc

El jugador de Sierra Leone es mostra satisfet de poder continuar creixent a Andorra i d’aprofitar les oportunitats que se li vagin presentant

https://youtu.be/_wdh3XwKOmg

El pivot de Sierra Leone Babatunde Olumuyiwa, més conegut esportivament com a Tunde, vestirà dos anys més la samarreta del MoraBanc. El basquetbolista s’ha mostrat molt satisfet, en declaracions als canals del club, després de renovar per dues temporades més. Si les completa, n’haurà fet tres i un ‘play off’. L’atlètic jugador assegura que vol “continuar creixent” a Andorra, on assegura sentir-se com en família.

Tunde espera que el treball “no s’aturi” alhora que pretén continuar aprofitant “les oportunitats” que se li presentin, com ho va fer la primavera passada quan es va incorporar l’equip després d’haver acabat el curs a la LEB or. De fet, ha reconegut el jugador, s’ha d’estar sempre preparat per treure coses positives, fins i tot quan costa de trobar-ne. En aquest sentit, el pivot ha explicat que l’absència de públic al pavelló i, sobretot, la Covid, han estat el pitjor de la temporada.

Tunde ha estat un dels jugadors del MoraBanc que ha passat el coronavirus amb més malestar. Ara, sí que és d’elogiar, i així ho ha fet, “com l’equip es va refer per tornar després del brot de Covid”. En aquest sentit, ha dit, “ha estat increïble la forma com hem estat junts” un grup de persones, ha recordat, molt divers.

Comentaris

Trending