El Trofeu Encamp enfrontarà diumenge el MoraBanc amb el Pau-Lacq-Orthez

Les entrades ja són a la venda al preu de 10 euros i la recaptació anirà a la delegació parroquial encampadana de Càritas

El president del MoraBanc, Gorka Aixàs, i el conseller d'esports d'Encamp, Xavier Fernández han presentat el torneig.
El president del MoraBanc, Gorka Aixàs, i el conseller d'esports d'Encamp, Xavier Fernández han presentat el torneig. COMÚ D'ENCAMP

La IV edició del Trofeu Encamp de bàsquet tindrà lloc el proper diumenge a les 19 h al Centre Esportiu del Pas de la Casa i enfrontarà al MoraBanc Andorra contra, l’equip de la primera divisió francesa, Élan Béarnais Pau-Lacq-Orthez, que l’any passat va caure a seminifinals als playoff pel títol de lliga i que inicia la competició el pròxim dia 24 contra l'Estrasburg. Les entrades ja són a la venda i la recaptació anirà a Càritas Encamp.

El Trofeu Encamp arriba a la seva quarta edició i enguany canvia d'ubicació, per poder gaudir de l'esport i del bàsquet també a la vila del Pas de la Casa. Aquest serà el primer partit en terres andorranes del Morabanc Andorra que amb una plantilla renovada afronta el repte aquesta temporada de retornar a l'ACB.

Les entrades ja estan a la venda a través del web del comuencamp.ad i del web del club bca.ad. El preu és de 10 euros per als majors de sis anys. Els menors de sis que no ocupin seient, poden entrar gratuïtament. La recaptació anirà íntegrament a Càritas d’Encamp per desenvolupar projectes solidaris, tal i com s'ha fet en totes les edicions del Trofeu.

Comentaris

Trending