Triomf agredolç a Montmeló per Joan Vinyes i Jaume Font

Van guanyar la darrera prova del campionat d’Espanya de resistència disputada al circuit de Barcelona però no vam poder emportar-se el títol

Comentaris

Un instant de la sortida de la prova.
Un instant de la sortida de la prova. Fotoesport

L’equip format per Joan Vinyes i Jaume Font s’han proclamat guanyadors de la darrera cita del campionat d’Espanya de resistència. Tots dos, al volant del seu Porsche GT3 Cup, van travessar en primer lloc la línia de meta. El triomf, però, va ser agredolç, ja que títol global no va ser per Font sinó pel tàndem francès d’Arnaud i Olivier Gomez.

I és que, un cop completada la darrera cita de la temporada, tots dos equips van empatar a punts a la classificació. Els gals, però, han sumat una victòria més durant la campanya.

La prova es va disputar sense pluja i, per tant, la pluja de Montmeló es va mantenir seca durant tot el cap de setmana. Als entrenaments oficial, Vinyes  i Font van assegurar-se sortir des de la segona línia de la graella de sortida.

Ja en la cursa, Vinyes va fer una bona sortida que li va permetre situar-se entre els cotxes capdavanters. En el primer relleu, va mantenir la primera plaça i, un cop Font es va posar al volant, també va estar a l’altura. Per tant, van culminar la carrera com els millors.

“Ens hem mantingut fidels a l’estratègia que havíem previst i tot ha sortit com havíem planejat. Imprimir un ritme exigent era l’objectiu, per provocar l’error del rival., i l’hem aconseguit. No obstant això, aquest error s’ha produït massa tard. A dues voltes del final, després d’un toc amb un altre vehicle, s’han sortit de la pista en aquells moments, la segona plaça de la cursa la tenien assegurada”, ha comentat Vinyes.

Etiquetes

Comentaris

Trending