El tricolor Bundu marca gol amb Sierra Leone

El davanter ha marcat el primer gol del combinat africà en el duel contra Sao Tomé i Príncipe, que ha finalitzat amb un empat (2-2) que dificulta la classificació per al torneig continental de nacions

Bundu, amb el 10 a la samarreta, torna al seu camp després del gol.
Bundu, amb el 10 a la samarreta, torna al seu camp després del gol.

Mustapha Bundu ha tornat a jugar amb la seva selecció, Sierra Leona. I ho ha fet amb regust agredolç. Per un costat, el davanter tricolor ha vist com el seu combinat no ha pogut passar de l’empat davant Sao Tomé i Príncipe, un resultat que complica la seva classificació per a la Copa Àfrica. Per l’altre, ha estat l’autor d’un dels gols de l’empat a 2 amb què ha acabat el partit, fet que el converteix en el primer internacional de l’FC Andorra -més enllà dels nacionals del país- que anota una diana amb el seu combinat.

Bundu ha estat titular amb Sierra Leona. De fet ha jugat els noranta minuts El partit, però, s’ha complicat a pocs minuts del descans quan Sao Tomé ha marcat el 0-1. Només començar el segon temps, però, Sierra Leona ha empatat. Bundu ha estat l’autor de l’1-1.

Posteriorment, però, el rival s’ha tornat a avançar en el marcador. Quan faltaven 12 minuts per al final el seu compatriota Comeh ha igualat el duel. Sierra Leona ha buscat fins al final el tercer gol, però no l’ha trobat, fet que els situa molt a prop de l’eliminació en la fase de classificació per a la Copa d’Àfrica, ja que després de tres partits disputats en un grup de quatre equips només ha pogut sumar dos punts.

El pròxim diumenge, la selecció de Bundu tindrà un nou compromís. Repetirà, de fet, davant Sao Tomé Príncipe, en la quarta jornada del grup. Per això, el davanter tricolor serà baixa en el duel davant l’Eibar.

Amb aquest gol, però, Bundu ha fet història a l’Andorra. Fins ara, el club només havia tingut internacionals amb la selecció del Principat. Algun d’ells, fins i tot, havien marcat com ara Cristian Martínez. Ara, el jugador de Sierra Leone s’ha convertit en el primer no andorrà que anota un gol amb el seu combinat nacional.

Comentaris

Trending