Tret de sortida a la tercera edició del premi Àlex Lliteras

El guardó, que reconeix la figura de qui fou presentador del programa ‘Ara i aquí’ de Ràdio Nacional, tindrà un guanyador dotat amb 4.000 euros i un accèssit, amb 1.000

Comentaris

Imma Jiménez parla amb Sílvia Riva i Gorka Aixàs abans de l'acte.
Imma Jiménez parla amb Sílvia Riva i Gorka Aixàs abans de l'acte.

El premi Àlex Lliteras de periodisme esportiu, creat en record de qui va ser presentador del programa ‘Ara i aquí’ de Ràdio Nacional d’Andorra, viurà en guany la tercera edició. El guardó, a banda de l’homenatge a la persona que li dona nom, persegueix l’objectiu de reconèixer treballs periodístics elaborats en aquest àmbit. Tindrà una dotació en premis de 5.000 euros, 4.000 pel guanyador i 1.000 per l’accèssit.

La nova edició del premi ha estat presentada aquest divendres per la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, que ha volgut destacar que “ens permet dues fites importants: reconèixer els treballs periodístics de qualitat i rellevants que s’han dut a terme l’últim any i, per l’altra banda rememorar la figura de l’Àlex Lliteras, figura cabdal del periodisme al país”.

Hi podran optar aquelles publicacions de premsa, ràdio, televisió i internet difoses tot el 2022 i fins al pròxim 31 de maig. El termini per presentar els treballs s’obrirà el proper dimecres, amb la publicació de l’edicte de convocatòria del premi al BOPA. Es tancarà el 16 de juliol.

Etiquetes

Comentaris

Trending