El Trail 100 Andorra formarà part del circuit líder del món, les UTMB World Series

L’organització ha confirmat avui set esdeveniments internacionals a Hong Kong, Mèxic, Itàlia, França, Estats Units i al Principat, que s’uniran al 2022

Comentaris

Calendari de les UTMB World Series.
Calendari de les UTMB World Series.

La Trail 100 Andorra ha passat a formar part de la selecció d’esdeveniments Premium d’aquesta categoria que suposen les UTMB World Series. De fet, els organitzadors han confirmat avui set països, entre els quals s’inclou el Principat, Hong Kong, Mèxic, Itàlia, França i Estats Units, que s’uniran al circuit inaugural el 2022, incloent-hi una barreja de carreres establertes i noves. Aquest anunci és el primer de molts que vindran en què al voltant de 30 de les principals destinacions seran confirmades.

Les UTMB World Series són el circuit de trail running líder del món, dissenyat per als corredors d’elit i aficionats que tenen com a objectiu oferir a cada entusiasta una aventura. La selecció de proves són també les úniques curses on els atletes poden obtenir Running Stones per al seu ús al sorteig. Del 24 al 26 de juny, la Trail 100 Andorra els permetrà submergir-se als Pirineus.

La cursa tindrà distàncies perquè tots experimentin el canviant terreny pirinenc. Comptarà amb una més curta, de 7,5 quilòmetres per als debutants en l’esport, que serà el complement per a les de 21, 50 i 105 quilòmetres, que són les que formaran part de les UTMB World Series.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha explicat que “entrar en aquest circuit de prestigi mundial és una gran notícia per al país i també per a tota la gent que hi participarà”. Per la seva banda, el cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortés, ha apuntat que “només fa que refermar l’encert de la signatura juntament amb el Govern per al conveni de col·laboració amb Ironman per a l’organització d’un festival multiesportiu a Andorra cada any. Estem molt contents perquè ens permet posicionar el país i la parròquia en el mapa mundial de les destinacions turístiques esportives”.

El director regional, Southern EMEA per The Ironman Group, Agustí Pérez, ha afirmat que “estem encantats que la Trail 100 Andorra s’uneixi a les UTMB World Series 2022. Oferir als corredors una inoblidable experiència de trail running que els permeti explorar les muntanyes, el paisatge i la cultura del país és un dels nostres principals objectius”.

Comentaris

Trending