El Torshavn de les Illes Fèroe, rival de l’Inter a la preliminar de la Lliga de Campions

En cas de guanyar el partit, Pristina o Folgore serien l’obstacle a la final d’una ronda que està pendent d’un nou escenari després que un brot de Covid hagi fet canviar els plans de disputar-la a l’arxipèlag

La papereta de l'Inter ha estat la darrera a sortir en el sorteig.
La papereta de l'Inter ha estat la darrera a sortir en el sorteig.

El Torshavn de les Illes Fèroe serà el rival de l’Inter d’Escaldes en la semifinal de la ronda preliminar de la Lliga de Campions. El partit es disputarà el 22 de juny en un escenari encara per determinar. En cas de victòria, el rival en la final, que es disputaria el dia 25, sortiria de l’eliminatòria entre el Folgore de San Marino i el Pristina de Kosovo.

El sorteig s’ha celebrat aquest migdia. Els escaldencs, que no eren caps de sèrie, tenien dos possibles rivals: Pristina i Torshavn. I ha acabat tocant el representant de les Illes Féroe. De fet, era a l’arxipèlag on s’havien de disputar els partits d’aquesta ronda preliminar, opció que s’ha descartat per culpa d’un brot de coronavirus. Ara, s’està a l’espera que l’UEFA designi un nou escenari.

El partit es disputarà el dia 22 de juny. En cas de superar el quadre illenc, l’Inter s’enfrontaria a la final per una plaça a la primera ronda de la Lliga de Campions davant el guanyador del duel entre Pristina i Folgore, on és clarament favorit el quadre balcànic.

Etiquetes

Comentaris

Trending