Torna la Lliga Multisegur amb la victòria del vigent campió

La competició ha presentat una renovació aquesta temporada, que consta d’una única fase regular, disputada a quatre voltes

L'Inter Escaldes ha estrenat la temporada amb una victòria.
L'Inter Escaldes ha estrenat la temporada amb una victòria. FAF

La Lliga Multisegur Assegurances ha tornat aquest diumenge amb tot preparat per a la temporada 2022-2023 i amb els equips amb moltes cares noves. El principal canvi que ha presentat la competició ha estat que constarà d’una única fase regular, disputada a quatre voltes. Els enfrontaments han marcat un inici de temporada que ha estrenat amb una victòria el vigent campió, l’Inter Club Escaldes, que s’ha enfrontat a l’FC Ordino.

L’Inter disputava l’últim torn de la primera jornada. Se l’esperava amb força, després d’adjudicar-se la Supercopa el passat diumenge, i amb l’objectiu de revalidar el quart títol consecutiu. Aquestes ganes s’han demostrat a la gespa, tot i que l’Ordino ha creat resistència a la segona part. Al descans, es tancava amb un 2-0 amb dos gols que han arribat aviat de la mà de De la Torre al minut 7 i d’Artigas al 19. Finalment, el marcador s’ha tancat a favor de l’Inter, però amb un gol al descompte de Roberto Michellod.

El primer encontre del diumenge ha estat entre la UE Engordany i l’FC Santa Coloma, que comencen temporada amb ganes de tornar a ser dels grans. Tots dos van disputar el desaparegut play-off de la permanència, i han vist en aquest primer partit l’oportunitat d’agafar sensacions i els tres primers punts. Finalment han anat a parar als colomencs, que han tancat el partit amb un 0-1 gràcies a un penal transformat per Virgili al minut 40.

A continuació s’ha disputat un duel entre dos equips europeus, la UE Santa Coloma i l’Atlètic Club Escaldes. Tots dos han començat la temporada amb moltes cares noves i amb aspiracions a cotes altes. Els escaldencs han començat dominant el marcador gràcies a un gol de penal de Cistero al minut 35. La segona part ha estat trepidant. Els colomencs han neutralitzat un 0-2 i els escaldencs han trencat la igualada, amb un resultat final de 2-3.

La UE Sant Julià i la Penya Encarnada d’Andorra han protagonitzat el tercer partit de la jornada, marcat pel debut de l’equip que acaba de pujar de la lliga unida. Ha estat un encontre sense grans emocions, on cap dels dos ha estrenat el marcador en aquest inici de temporada. La botzina ha sonat amb un empat sense gols.