Torna el cros de les Valls d’Andorra amb la reticència de grups internacionals a participar

La cursa s’hi va haver d’anul·lar els darrers dos anys a causa de la Covid-19, i se celebrarà el diumenge, 27 de març, a Santa Coloma

L'Estadi Comunal és una de les opcions que hi ha sobre la taula.
L'Estadi Comunal és una de les opcions que hi ha sobre la taula. Altaveu

El Club Atletisme Valls d’Andorra (CAVA) recupera una de les seves curses més emblemàtiques com és el cros. Ho fa després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, sent la darrera al 2019. Aquest any es farà el diumenge, 27 de març, a Santa Coloma. Malgrat això, des de l’organització expliquen que hi ha certa reticència per part dels clubs de fora del país a acudir a la cita.

El pròxim diumenge, el CAVA torna a una de les seves cites més importants de l’any, recuperant el cros. De fet, és la 39a edició de la cursa, que es va celebrar per primer cop també al mes de març, però de 1982. La pandèmia va obligar el club a aturar la celebració després de l’edició del 2019, i aquest 2022 s’ha pogut recuperar. Se celebrarà a la Borda Mateu, al costat del 360 extrem, a Santa Coloma. Les curses, de diferents categories i distàncies, tindran lloc entre les 10:30 h i les 13:10 h. Començarà amb la sub-14 femenina i acabarà amb absolut.

De moment, des de l’organització del cros no han volgut anticipar el nombre de participants, ja que es desconeix la xifra exacta. Sí que han explicat que, malgrat poder recuperar la cursa i la satisfacció que això genera, es té certa preocupació per les reticències de molts clubs de fora d’Andorra, que no s’acaben d’animar a acudir a la cita.  

Etiquetes

Comentaris

Trending