Top 20 d’Irineu Esteve als 20 quilòmetres mass start de Les Rousses

L’andorrà ha començat a ritme lent però a partir de l’equador de la cursa ha remuntat posicions i ha acabat sent dinovè

Irineu Esteve, durant la cursa.
Irineu Esteve, durant la cursa. NORDIC FOCUS

Irineu Esteve ha tornat a aconseguir un bon resultat en la segona prova de la Copa del Món de Les Rousses, els 20 quilòmetres mass start. L’esquiador ha estat dinovè i, per tant, repeteix presència al Top 20 de la competició, després del quinzè lloc assolit divendres. Amb aquest marcador, se situa 38è a la general.

Esteve ha completat la cursa guanyant a més l’esprint del seu grup. Esteve ha marcat un cronòmetre de 51’17’’30, a 1’47’’9 del guanyador, el noruec Johannes Hoesflot Klaebo (49’29’’1). De fet, ha quedat només a 40 segons del Top 10.

El fondista ha anat de menys a més en la cursa amb una remuntada en els quilòmetres finals. Començava a un grup que marxava a uns 20 segons de cap de carrera. L’andorrà estava entre els 40 primers, passant 44è pel quilòmetre 4,8. Es mantenia en aquestes posicions similars fins al 8,1 (42è) i el 10,6, però a partir d’aquest moment ha començat a remuntar posicions.

Així, Esteve se situava 34è en el quilòmetre 13.9, augmentava el ritme i era ja 25è en el 16,5, 21è en el 17 i19è a dos quilòmetres de meta, on aguantava aquesta plaça guanyant l’esprint del petit grup que encapçalava.

D’aquesta forma, l’andorrà encadena tres bons resultats en les darreres curses disputades. Va ser novè a Val di Fiemme (10 quilòmetres mass start), quinzè als 10 individuals del passat divendres i, ara, dinovè. La propera cita serà a Toblach (Itàlia) el dissabte 4 de febrer.

Etiquetes

Comentaris

Trending