Toni Bou trepitja fort en la primera jornada del trial de Sant Julià

El pilot resident lidera la cursa per davant de Jaime Bustos, el seu gran rival pel mundial, mentre que els millors andorrans han estat Èlia Pascuet i Joan Miquel García

El podi de la categoria Trial GP, amb Toni Bou al capdavant.
El podi de la categoria Trial GP, amb Toni Bou al capdavant. FMA

Toni Bou ha iniciat amb força la prova de trial que es disputa aquest cap de setmana a Sant Julià de Lòria. Ha acabat líder en la primera jornada per davant del seu màxim rival en la lluita pel títol mundial. Per tant, fa un pas més per revalidar el guardó. Pel que fa als andorrans, Èlia Pascuet, desena en Trial 2 ha estat la millor entre les dones i Joan Miquel García, onzè a Trial 3, entre els homes.

El que queda clar és que Sant Julià vibra amb el motor. La prova ha estat seguida per molts seguidors d’aquest esport. Especialment intens ha estat el duel entre els dos grans aspirants al títol. Bou, coneixedor del circuit, s’ha imposat. En segona posició ha quedat Jaime Busto. En tercer lloc ha quedat Mateo Graattarola.

En la categoria Trial 2, el vencedor ha estat Pablo Suárez, seguit per Gael Chatagno i Harry Hemmingway. En aquest nivell, han participat els andorrans Gaudi Vall (29è), Jordi Lestang (30è) i Valentí Cristina (40è).

Entre les dones, a Trial 2, Alycia Soyer ha estat la millor, amb Alessia Baacchetta en segona posició i Laia Pi, tercera. L’andorrana Èlia Pascuet ha quedat desena.

Per últim, en categoria Trial 3 ha guanyat la jornada Jone Sanvik. Segon ha estat Pawel Ryncarz i tercer George Hemmingway. El pilot del Principat Joan Miquel García ha quedat en onzena posició.

Comentaris (5)

Trending