Tomasz Gielo renova dos mesos més amb el MoraBanc Andorra

La notícia sobre la continuïtat de l’ala-pivot polonès s’ha valorat des del club “molt positivament” tenint en compte la satisfacció amb “la seva contribució” i la lesió de Tyson Pérez

El MoraBanc va incorporar Tomasz Gielo a l'octubre
El MoraBanc va incorporar Tomasz Gielo a l'octubre MORABANC ANDORRA

Tomasz Gielo ha allargat el seu contracte amb el BC MoraBanc Andorra dos mesos més. La notícia sobre la continuïtat de l’ala-pivot polonès s’ha valorat des del club “molt positivament” tenint en compte la satisfacció amb “la seva contribució” i la lesió de Tyson Pérez. “És una molt bona notícia en un moment molt important de la temporada”, han sigut les paraules del General Manager de l’equip, Francesc Solana.

Gielo va arribar al conjunt d’Ibon Navarro l’octubre d’enguany per reforçar el joc interior de l’equip i les rotacions, sent el segon jugador que es va incorporar durant la temporada després de Charlon Kloof. Segons va informar el club, el polonès es trobava sense equip després d’haver rescindit el seu contracte amb l’Iberostar Tenerife, equip on va jugar les darreres dues temporades, encara que la segona gairebé no va disputar minuts per una lesió.

Amb el conjunt andorrà ha jugat quatre partits, amb una mitjana de 18:35 minuts a la pista, 8,8 punts, 3,8 rebots i 0,3 assistències. A més, destaca el seu percentatge als tirs lliures amb un 87,5% dels llançaments encestats.

Etiquetes

Comentaris

Trending