Taules escaldenques i triple empat del segon al quart lloc a la Lliga Multisegur

L’empat entre Inter i Atlètic combinat amb la derrota de l’Engordany i la victòria de l’FC Santa Coloma provoca encara més emoció en la part alta de la classificació

Un moment del duel entre l'Inter d'Escaldes i l'Atlètic.
Un moment del duel entre l'Inter d'Escaldes i l'Atlètic. FAF

La igualtat que hi ha aquesta temporada a la Lliga Multisegur, la primera divisió andorrana de futbol, queda reflectit en dos fets clars: l’empat entre l’Inter i l’Atlètic d’Escaldes i el fet que tres equips estan empatats a 20 punts i ocupen, per tant, de la segona a la quarta plaça en una classificació molt equilibrada, amb Penya Andorra i Carroi, això sí, ja despenjats en els dos darrers llocs.

Els dos equips escaldencs han signat aquesta tara un empat sense gols en un matx d’alt voltatge i poc encert. Això permet l’Inter continua al capdavant de la classificació amb 24 punts mentre que l’Atlètic veu com atrapa l’Engordany, que ha perdut, però, alhora, es veu atrapat per l’FC Santa Coloma, que ha guanyat.

CarlesAlonso  Hamza
Hamza entre dos jugadors rivals, del Carroi.

El tercer equip d’Escaldes ha caigut derrotat per un clar 3-1 contra la UE Santa Coloma. La derrota, però, no ha arribat fins que l’Engordany no s’ha quedat amb un home menys. I tot i jugar amb deu a aconseguir tornar a equilibrar el matx a 1. Però un gol de Pires en pròpia porta en intentar un refús ha desfet l’esforç blanc-i-negre.

L’altre conjunt colomenc ha aconseguit una solvent victòria contra el Carroi (0-3), el mateix resultat obtingut per la UE Sant Julià contra la Penya Andorra, l’altre conjunt totalment despenjat en els darrers llocs de la taula classificatòria. El conjunt que entrena Albert Jorquera entra plenament en la lluita ja no per ser el quart sinó fins i tot per anar més amunt, mentre que els lauredians, cinquens, no es despengen.