La suspensió del partit contra el Saverdun deixa el VPC amb un únic amistós de pretemporada

El club en tenia programats tres i el matx contra el Capvernoise ja no es va poder jugar per positius de Covid a l'equip francès

Comentaris

L'equip del Saverdun en un partit de la temporada passada.
L'equip del Saverdun en un partit de la temporada passada. SAVERDUN RUGBY

El VPC Andorra tampoc jugarà aquest divendres contra el Saverdun (Federal 3) en el que havia de ser el segon partit amistós de la pretemporada. El primer contra el Capvernoise no es va disputar i ja només queda el de l'FC Barcelona a Prada de Moles l'11 de setembre. La versió oficial atribueix l'ajornament a problemes logístics tot i que altres fonts parlen de casos de coronavirus al Saverdun.

Pretemporada atípica la del VPC Andorra que començarà la competició amb només un partit de preparació i mancat de rodatge, al contrari dels seus rivals a Honor. A més, cal tenir en compte que l'únic rival de la pretemporada, l'FC Barcelona, ha perdut alguns dels seus jugadors més destacats com Jordi Jorba que s'ha incorporat a la Santboiana.

El VPC debutarà a la Lliga el 18 de setembre al camp del Toulouse Lalande Aucamville, un equip que s'ha reforçat molt i que ha recuperat jugadors que militaven en altres conjunts de superior categoria. L'objectiu del conjunt és l'ascens a Federal 3.

Etiquetes

Comentaris

Trending