Una Supercopa sobre la botzina

Un gol afortunat de Chus Rubio al temps de descompte dona a l’Inter el primer títol de la temporada (2-1) després de noranta minuts molt equilibrats, malgrat que l’Atlètic juga amb 10 bona part del segon temps

La celebració de l'Inter com a Supercampió.

L’Inter segueix en estat de gràcia. L’actual campió de la Lliga Multisegur s’ha emportat la Supercopa en superar l’Atlètic Escaldes per 2-1. Ara bé, ha estat en un duel molt equilibrat i que ha demostrat que el campionat estarà molt igualat aquesta temporada. No s’ha decidit fins al temps de descompte, amb un gol afortunat de Chus Rubio.

El primer que ha colpejat en el partit ha estat l’Inter. Al minut 6, una contra dirigida per un dels nous fitxatges, l’ex de Sant Andreu, Horta o Figueres entre altres equips Domi Berlanga. Ha arribat fins a línia de fons i ha centrat al segon pal. Allà, Íñigo ha controlat i a superat per baix el porter de l’Atlètic, Víctor López.

Ha estat, de fet, una de les escasses ocasions d’un primer temps no gaire lluït. I, sobretot, de certa igualtat. Tot i això, al descans l’Inter manava.

Al segon temps, però, ha reaccionat el seu rival parroquial i, veient els fitxatges, probablement un dels grans contrincants en la lluita per revalidar el títol de lliga. I ho ha fet malgrat quedar-se amb un home menys, ja que Morales ha estat expulsat. Tot i això, Maffeo ha aconseguit forçar un penal i Cisteró l’ha transformat en l’1-1.

Inter Atlètic Supercopa
Un moment del partit.

A partir d’aquí, tot i un cert domini (lògic) de l’Inter, no s’ha mogut el marcador fins al minut 90. Quan semblava que tot s’hauria de resoldre en la tanda de penals, l’actual campió de la Lliga Multisegur ha donat el cop definitiu. Una incursió per banda de Chus Rubio l’ha culminat amb un fort xut que ha acabat colant-se en la porteria de l’Atlètic després de tocar en un defensa. L’aspirant ja no ha tingut temps de moure el marcador.

Així doncs, l’Inter s’endú el primer títol de la temporada. Ara bé, ha quedat clar que enguany tindrà, com a mínim, un rival ben dur en la lluita per la resta de guardons.