L’Sportiva Andorra Trail supera ja de llarg els participants de l’edició de l’any passat

La prova se celebrarà el cap de setmana i una de les novetats és que totes les sortides i arribades es faran des de la plaça Coprínceps

Un instant de l'acte de presentació de la prova.
Un instant de l'acte de presentació de la prova.

Escaldes-Engordany celebrarà el pròxim cap de setmana una nova edició, la quarta, de l’Sportiva Andorra Trail. Una de les novetats serà el fet que la plaça Coprínceps es convertirà en l’eix neuràlgic de la cursa, sent l’escenari tant de la sortida com de l’arribada de les diferents categories.

L’Sportiva tindrà lloc el cap de setmana vinent, amb tres etapes. S’iniciarà divendres al vespre, amb la distància popular, de cinc quilòmetres, que recorrerà indrets emblemàtics de la parròquia com els Vilars o Can Diumenge. Ja dissabte, es farà la cursa reina, amb 26 quilòmetres i 1.890 metres de desnivell. Un recorregut “molt exigent d’alta muntanya”. Ja diumenge es tancarà la cita amb la prova de 17 quilòmetres.

A la presentació de l’Sportiva, el conseller d’esports del comú d’Escaldes-Engordany, Josep Batalla ha expressat que “estem molt contents de poder col·laborar-hi. Té un format que ens agrada. Poder-la organitzar una cursa i que coneguin la Vall de Perafita- claror és molt important per a nosaltres”.

Per la seva part, Gerard Riart, director de VSL Sports, empresa laurediana organitzadora de la prova ha indicat que “actualment ja hem superat els 220 inscrits de la temporada passada”. De llarg, a més. “Aquest dimecres al matí ja en teníem 318”, ha comentat. La majoria, el 80%, de fora del país.

Comentaris

Trending