Els Specials andorrans tornen de Berlín amb nou medalles

Tres ors, tres plates i tres bronzes és el balanç de la delegació del Principat als Jocs Mundials, resultat que des de la federació es considera molt satisfactori

La delegació andorrana als Jocs Mundials.
La delegació andorrana als Jocs Mundials.

Nou medalles. Tres d’or, tres de plata i tres de bronze. És el balanç aconseguit per l’equip andorrà en els Jocs Mundials dels Special Olympics disputats a Berlín. El director nacional de la federació, José Antonio Pérez, s’ha mostrat molt satisfet dels resultats que la delegació. “Hem complert els objectius que teníem quan  vam marxar d’Andorra il·lusionats”, ha volgut destacar.

Els resultats esportius, doncs, són més que acceptables, però també cal valorar altres intangibles. “Després de tot l’esforç i  d’haver representat tan bé el país, celebrem els èxits del nostre equip que va marxar de Berlin molt més unit i  que recull ara els fruits de l’esforç dels darrers quatre anys”, ha comentat Pérez.

A terres alemanyes van viatjar un total de tretze esportistes, sis entrenadors, un personal mèdic i  dos caps de delegació. A les competicions, es valora, “es van esforçar per donar el millor de cadascun d’ells”. Un moment també especial va ser la inauguració, amb la desfilada de 190 països.

Els andorrans van prendre part en sis competicions. Els tres ors han estat per a Xavi Sánchez en la disciplina de judo, Leticia Jales a botxes i Sandra Carvalho a bàdminton. Jales va penjar-se també la plata fent dupla amb Jordi Tarifa. Aquest metall també l’han assolit Nàdia Roser a judo i Enric Adran a bàdminton. Finalment, els tres bronzes els ha aconseguit Laia Rodríguez a gimnàstica rítmica.

Etiquetes

Comentaris

Trending