Els Special Olympic participen en el Trofeu Ciutat de Barcelona de futbol sala

Els andorrans no han tingut sort en els resultats, però han marxat del torneig amb la satisfacció de poder tornar-se a vestir de curt i relacionar-se amb els altres equips

L'equip andorrà participant en el 12è Trofeu Ciutat de Barcelona
L'equip andorrà participant en el 12è Trofeu Ciutat de Barcelona

La normalitat en la pràctica de l'esport ho ha fet i també pels Special Olympic. Aquest darrer cap de setmana han disputat el 12è Trofeu de Barcelona de futbol sala adaptat amb la il·lusió de tornar a pràctica un dels esports que més els agrada i retrobar-se amb els altres equips.

El futbol sala adaptat ha tornat després de dos anys de pandèmia. El 12è Trofeu Ciutat de Barcelona ha complert les expectatives i ha omplert d'alegria el poliesportiu de Mundet de la ciutat comtal, que ha tingut la participació de la selecció catalana, andorrana, francesa i el Realidad Toledo amb una quarantena d'esportistes.

Un torneig on el resultat era el de menys. “A tots els hi agrada guanyar, però en aquest cas, es tractava d’una cosa més social i inclusiu”, han indicat des dels Specials Olimpics d’on provenia l’equip del Principat. Han disputat tres partits que, malauradament han acabat en derrota, però amb l’alegria i la il·lusió d’haver tornat a fer una de les coses que més els hi agrada: el futbol sala.

WhatsApp Image 2022 09 19 at 19.22.03
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending