Sort diversa pels representants andorrans a la nova Conference League

L’FC Santa Coloma tindrà un rival d’un nivell similar, el Mons Calpe de Gibraltar, i jugarà la tornada al Principat mentre l’UE Sant Julià ha d’enfrontar-se contra el Gzira de Malta

El logotip i el trofeu de la nova Conference League.
El logotip i el trofeu de la nova Conference League.

La UEFA ha sortejat els aparellaments de la primera ronda eliminatòria de la nova competició europea, la Conference League, amb dos representants andorrans. L’FC Santa Coloma tindrà com a rival el Mons Calpe de Gibraltar, mentre que l’UE Sant Julià haurà d’enfrontar-se al Gzira United de Malta. L’anada es disputarà el 8 de juliol i la tornada el dia 15.

D’aquesta fora, ja es coneixen els nous partits de la nova i tercera competició continental, que s’estrenarà la temporada vinent. Ho farà amb dos equips del Principat, que han tingut sort diversa en el sorteig.

Així, el Santa Coloma, que era cap de sèrie, tindrà un rival que, a priori, té un nivell similar: el Mons Calpe, de Gibraltar. El duel d’anada es disputarà al petit Estat del penyal el dia 8 de juliol. La tornada, una setmana després, el dia 15, a Andorra.

Menys sort ha tingut el Sant Julià. Els lauredians no eren cap de sèrie i això ha provocat un contrincant a priori lleugerament superior, el Gzira United, tercer classificat de la lliga de Malta. A banda, l’anada serà a Andorra i la tornada a camp contrari, també el 8 i el 15 de juliol.

Etiquetes

Comentaris

Trending