‘Sito’ Espanyol i Claudi Ribeiro acaben vuitens al ral·li Ciutat de Valls

Des de l’equip del jove pilot de l’Automòbil Club es fa un balanç positiu de la participació, tot destacant que s’ha competit contra corredors molt experimentats i cotxes amb millors mecàniques

El Clio d'Español i Ribeiro durant el ral·li.
El Clio d'Español i Ribeiro durant el ral·li. Fotoesport

Àlex ‘Sito’ Español i Claudi Ribeiro han acabat en vuitena posició la seva participació al ral·li Ciutat de Valls, disputat aquest cap de setmana. Des de l’equip es considera un “excel·lent resultat”. I és que es posa en relleu que en la prova, organitzada per l’escuderia Costa Daurada, van haver de competir amb pilots molt experimentats i mecàniques amb millors prestacions.

El jove corredor de l’Automòbil Club van aprofitar la cursa per seguir el procés d’adaptació al Clio Rally5, en unes condicions molt variables. La valoració final va ser positiva. “Continuem millorant sobre asfalt. Aquesta temporada l’objectiu en els ral·lis d’asfalt serà precisament agafar confiança en aquest escenari”, va comentar el responsable de l’equip, Àlex Bercianos.

La participació en la cursa, a més, es va veure complicada per les condicions climatològiques, ja que durant bona part de la mateixa va ploure, fet que va obligar a utilitzar pneumàtics d’aigua. Ja al segon tram, l’asfalt es va anar assecant, però hi havia zones encara humides que van provocar més d’un ensurt.

“Crec que hem fet una bona feina, hem provat diferents ‘setups’ per al Clio, sobre asfalt mullat i que relliscava molt, hem estat molt segurs, suposo que el pas per les proves del Circuit Andorra tindrà alguna cosa a veure. Hem millorat en la confiança quan les especials s’han assecat. Una jornada molt positiva en el procés d’aprenentatge en el qual estem immersos. Per cert, crec que l’últim bucle sobre asfalt sec ha estat molt bo”, ha comentat. Español.

La propera cita per al pilot andorrà arribarà el 4 i 5 de juny amb la disputa del ral·li dóna Auga - Camiño de Santiago. La prova se celebrarà per les pistes de terra de la comarca d’Arzua, a la corunya, i serà valguda per a la Copa d’Espanya de ral·lis sobre terra.

Etiquetes

Comentaris

Trending