El Sideco Encamp s'imposa al Lynx en el segon partit de preparació per la Champions

Els encampadans guanyen per 2-4 amb tres gols de Saviola i milloren el seu joc després del partit perdut dissabte contra el mateix rival

Rubencito del Lynx intenta fer jugada en presència de dos defensors encampadans. SIDECO ENCAMP

El primer equip del Sideco FC Encamp ha disputat aquest diumenge el segon partit preparatiu pel partit de prèvia de Champions davant el Lynx de Gibraltat que ha acabat amb victòria dels encampadans 2-4, on destaca la millora de joc respecte al partit de dissabte.

El Sideco FC Encamp ha sortit molt concentrat en el partit, cedint la pilota al rival, però amb una clara estratègia de sortir a la contra. Això ràpidament ha donat els seus fruits, ja que en el primer minut de joc, Javier Saviola ha materialitzat una ocasió per fer pujar el 0-1 ja que aquest diumenge els encampadans anaven de visitants. El gol ha donat una tranquil·litat als locals que han pogut desenvolupar el seu joc, amb més fluïdesa, i sense gaire pressió. En el minut 14, una jugada ben trenada del Lynx l’ha finalitzat el seu capità Ezequiel Martín, per fer pujar l’1 a 1. El marcador encara es mouria, abans del descans ja que Juli Sánchez, tornava a avançar al Sideco, a falta de poc menys d’un minut pel descans. Els locals tenien apresa la lliçó del partit de dissabte i han estat molt més segurs en defensa, sense perdre tantes
pilotes.

La segona part, a diferència del partit de dissabte, ha tingut la mateixa tònica. El Sideco FC Encamp molt ordenat al darrera ha esperat al seu rival, i això permetia poder sortir  la contra i no tenir tan desgast defensiu. En el minut 24, Saviola ha materialitzat el 1-3. El Lynx atacava insistentment però no ha estat fins a la recta final del partit, en el minut 38, que Naoufal El Andaloussi marcava el 2-3. Saviola, en el mateix minut 38, tornava la diferència de dos gols el que seria el definitiu 2-4 final.