El Sideco Encamp s’aferra a la solidesa defensiva per donar la sorpresa a la Champions

El tècnic Òscar Guerrero entén que la solidesa al darrere serà una de les claus del duel, tot confiant també en l’encert a davant de Javier Saviola i Juli Sánchez

La plantilla del Sideco Encamp.
La plantilla del Sideco Encamp. SIDECO ENCAMP

El Sideco Encamp es concentrarà aquest vespre a un hotel del poble per afrontar les hores prèvies al seu retorn a la Champions de futbol sala. L’equip disputarà dissabte al Complex Esportiu de la parròquia, a la seva pista, el duel contra el Salines Tuzla City de Bòsnia i Hercegovina. I ho farà conscient que el favorit és el conjunt balcànic, però amb la voluntat de “competir” i amb la confiança que hi ha opcions, si es fan les coses bé -especialment en defensa- de donar la sorpresa.

Així ho ha expressat l’entrenador del conjunt encampadà, Òscar Guerrero, a dos dies de disputar la fase prèvia de la competició. “L’equip arriba bé i amb moltes ganes. Fa molts mesos que preparem la competició, encara que s’hagi reduït a un sol partit”, ha comentat el tècnic, que no amaga, però, les dificultats que presenta el duel contra el quadre bosnià.

El tècnic celebra poder jugar per primer cop un partit de competició europea al pavellò encampadà però lamenta la falta de públic, tot i tenir clar que “ens animaran des de cas”

I és que, per un costat, cal tenir present el potencial, normalment superior, del Salines. A això se suma el fet que, a diferència dels encampadans, els balcànics sí que estan plenament en competició. La seva lliga sí que s’està disputant. Per tant, “no han parat i arribaran més rodats”, com adverteix Guerrero. A banda, els ha definit com a “un rival molt potent i físicament molt fort”.

Tot i això, l’Encamp no renuncia a res. La plantilla és conscient que no parteixen com a favorits però tenen molt clar que, un cop xiuli l’àrbitre, tot és possible. “La clau és la defensa; si treballem bé i estem concentrats, evitant la precipitació tindrem les nostres opcions”, ha apuntat Guerrero.

També, evidentment, caldrà pensar en un aspecte ofensiu on l’equip té dues cartes potents: Saviola i Juli Sánchez. “Tenim uns portents a dalt en la part de finalització, una dupla potent i per aquí va el partit; però ells també han de defensar i cal estar ben estructurats”, ha indicat l’entrenador encampadà.

Serà el primer partit de Champions que acolli el Complex Esportiu d’Encamp. “Estem molt contents de poder jugar per primer cop al nostre pavelló”, ha destacat Guerrero. Això sí, el duel, la Covid-19 així ho aconsella, no tindrà espectadors a la graderia. “La pena és no tenir públic. Sabem que sempre hem omplert el pavelló i hem tingut el seu caliu. Sé, també, que els tindrem animant des de casa”, ha manifestat l’entrenador del Sideco.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending