Shabani arriba a l’FC Andorra “per créixer com a futbolista”

El suec d'orígen albanès, de 24 anys s'ha incorporat com a cedit i ha deixat clar que no pensa en el futur, només en el present

Comentaris

Shabani i Nogués a la roda de premsa de presentació del primer.
Shabani i Nogués a la roda de premsa de presentació del primer. BRU NOYA

L'FC Andorra ha presentat aquest dimecres Laorent Shabani. S'ha definit com un jugador al qual li agrada crear espais, amb bon xut i que pot donar assistències als companys. El suec d'orígen albanès, de 24 anys, està encara en ple període d'adaptació. El director general, Jaume Nogués ha destacat el talent individual del jugador.

Shabani ha explicat que quan el club tricolor el va contactar li van dir que el seu estil de joc s'adequaria a l'equip. Diumenge va veure el partit que va enfrontar l'Andorra amb el Tenerife i ha dit que "tot i la derrota vam fer un bon partit". Ha afegit que té moltes ganes de jugar tot i que ha reconegut que no coneix gaire la segona divisió. "L'Andorra juga un futbol de possessió i crec que s'adapta al meu estil", ha asseverat.

Després dels primers dies al país, on ha vingut amb la seva companya, afirma que "la rebuda ha estat molt bona, el país m’ha sorprès i penso que aquí puc créixer com a futbolista”. Shabani ha estat un dels darrers fitxatges en el mercat d'estiu.

A Suècia va arribar a militar en el primer equip del Malmö i després va passar a l 'IFK Norrköping i s'ha incorporat a l'Andorra com a cedit ja que té contracte fins al 2025. Ha volgut deixar clar que “no penso en el futur penso en el present".

Comentaris

Trending