Sense positius en la nova tongada de PCR al MoraBanc, que jugarà divendres a València

Les proves efectuades aquest dimecres han descartat que cap membre de l’equip o del cos tècnic estigui contagiat i l’ACB, per tant autoritza la disputa del duel de la segona jornada de lliga

Jugadors del MoraBanc després d'un partit amb les graderies, al fons, buides.
Jugadors del MoraBanc després d'un partit amb les graderies, al fons, buides. ALBERT MARTÍN / ACB PHOTO

El duel entre el MoraBanc Andorra i el València Basket es jugarà finalment divendres. L’expedició tricolor sortirà aquest dijous cap a la capital del Túria després que la ronda de proves PCR efectuades a tota la plantilla i cos tècnic no hagi donat cap cas positiu de coronavirus. El duel es disputarà a les cinc de la tarda al pavelló de la Font de Sant Lluís.

L’encontre estava previst per aquest dimecres, però es va ajornar després que, en la tongada de proves diagnòstiques prèvies per descartar que al MoraBanc hi hagués cap contagi per Covid-19 apareguessin dos positius. Es va optar, llavors, per fer una segona PCR als dos afectats, que van donar, llavors negatiu.

Els  germans Colom, Quino (València) i Guille (MoraBanc), hauran d'esperar per retrobar-se damunt el parquet.

Relacionat

Dos positius al MoraBanc obliguen a ajornar el partit contra el València

El problema va ser que el resultat d’un darrer test pendent també va donar positiu. Davant l’embolic, es va optar per una solució més directa: repetir proves a tothom. Aquestes s’han fet aquest dimecres i cap d’elles ha donat positiu. Per tant, es té el llum verd per poder disputar el partit.

El València i el MoraBanc van obrir la Lliga 2019-2020, Una imatge del partit

Relacionat

Nova tongada de PCR al MoraBanc per decidir quan es juga a València

Un cop amb els resultats a la mà, s’ha procedit a autoritzar el duel. Es jugarà divendres, a partir de les cinc de la tarda. Aquest dijous, l’equip tricolor sortirà cap a València, un cop superat l’ensurt.

Comentaris

Trending