Nova tongada de PCR al MoraBanc per decidir quan es juga a València

El test de contrast fet als dos primers positius ha donat ara negatiu, però, en canvi, hi un altre positiu d’un control que quedava pendent de la tanda prèvia al duel

El València i el MoraBanc van obrir la Lliga 2019-2020, Una imatge del partit
El València i el MoraBanc van obrir la Lliga 2019-2020, Una imatge del partit ARXIU

La plantilla, cos tècnic i altres integrants del MoraBanc Andorra se sotmetran aquest dimecres a proves PCR que han de servir per dictaminar si hi ha realment algun contagiat per coronavirus i, per tant, què s’ha de fer amb el partit que, inicialment, s’havia de jugar a contra el València Basket. Els dubtes han aparegut després de rebre els resultats negatius de la segona prova diagnòstica que es va fer als dos integrants del club a qui en un principi se’ls ha detectat la malaltia i amb un altre positiu en un dels tests que faltaven per arribar. Ara per ara, tot està pendent d’aquesta nova tanda de controls.

El duel contra el València estava previst per aquest dimecres, a partir de les set. En les proves PCR que l’ACB estableix prèvia a cada duel, es van detectar els positius, sense que hagi transcendit si es tracta de jugadors o tècnics. En tot cas, cap dels dos presentava símptomes. A partir d’aquí, es va optar per ajornar el duel a l’espera de l’evolució de la situació.

Els  germans Colom, Quino (València) i Guille (MoraBanc), hauran d'esperar per retrobar-se damunt el parquet.

Relacionat

Dos positius al MoraBanc obliguen a ajornar el partit contra el València

I aquesta suposava per fer una segona PCR, una mena de prova de contrast, als dos integrants del MoraBanc que, suposadament, tenen la Covid-19. Els resultats d’aquestes ja han arribat i, ara, han donat negatiu. Per acabar d’embolicar més la troca, ha entrat en joc una darrera prova de la primera tongada, que estava encara pendent. I que també ha donat positiu.

Vistos els dubtes, s’ha optat per tirar pel dret. S’entén que la millor solució és que tots els integrants de l’equip se sotmetin aquest dimecres a una nova tanda de tests PCR, a més del de contrast que es farà al tercer positiu.

I serà a partir dels resultats d’aquesta tongada que es prendrà la decisió. Si no apareix cap positiu, es fixaria el partit per aquesta mateixa setmana. Si hi ha algun, caldrà analitzar amb més de compte què es fa.

Comentaris

Trending