‘Sense por a les altures’, la nova campanya d’abonats de l’FC Andorra

El club premia els aficionats fidels amb un preu més barat -entre 60 i 140 euros per a les renovacions- i les noves altes costaran entre 75 i 210

https://www.youtube.com/watch?v=QWerE59Je6Q

L’FC Andorra enceta aquest dilluns la campanya d’abonats de cara a la temporada 2023-24, la segona al futbol professional. El club tricolor aposta pel lema ‘Sense por a les altures’ i busca premiar la fidelitat dels seguidors que ja eren socis. Així, renovar carnet serà més barat que no pas treure’l de nou. Els preus oscil·len entre els 60 i els 210 euros.

La campanya s’inicia aquest dilluns. Per ara, només per als ja abonats la passada temporada. Els qui no ho fossin hauran d’esperar fins al 6 de juliol. Veure els partits als gols costarà 70 euros per al públic general i 60 per  a la categoria infantil i sènior. A partir d’aquí, el preu puja segons la zona de la tribuna on es vulgui estar. L’abonament més car per a qui renova sortirà per 160 euros.

El preu, en canvi, s’incrementa per a qui vulgui fer-se soci. Va dels 75 euros per als infantils o sèniors que vulguin estar als gols als 210 de l’abonament general a la tribuna central.

El club, però, crea un premi per aquells aficionats més fidels la passada temporada. Qui hagi anat a més del 50% dels partits, podrà tenir un descompte del 50% sobre el preu d’una nova alta.

El club aposta enguany per un nou lema. Del ‘Somia en gran’ de l’any passat se salta a un ‘Sense por a les altures’. És a dir, es vol demostrar que l’Andorra no tem pensar en reptes ambiciosos en la segona temporada a la segona màxima categoria del futbol espanyol.

Comentaris

Trending