El sènior masculí del VPC no participarà a la fase d’ascens a la Divisió d'Honor B espanyola

L'equip s'havia d'enfrontar en la primera eliminatòria amb el CEFA Unizar de Saragossa a doble partit, el primer a camp contrari

Comentaris

Una jugada de la final del campionat de Catalunya entre el VPC i el Barça Blau.
Una jugada de la final del campionat de Catalunya entre el VPC i el Barça Blau. VPC

El VPC Andorra Rugby XV no participarà a la fase d'ascens a la Divisió d'Honor B espanyola, segons ha comunicat el club aquest dimecres en una convocatòria de roda de premsa per al proper dia 2 de maig. A l'acte hi participaran els presidents de la federació (Albert Calvó), el del club (Gerard Giménez) i el secretari d'Estat d'Esports en funcions Justo Ruiz.

Nou cop de teatre aquesta temporada del VPC. Després d'anunciar que abandonava la competició francesa per integrar-se a l'espanyola, ara i després de proclamar-se campió de Catalunya, ha decidit no participar en la fase d'ascens. El motiu és el problema que ja va patir el club l’estiu passat amb la Federació Francesa de Rugby: el de la quota obligatòria de jugadors de formació, nascuts a Espanya, d’avis i pares espanyols. En el cas de la competició espanyola n'hi d'haver nou sobre el terreny de joc que puguin ser seleccionables amb Espanya.

Els primers contra el CEFA Unizar de Saragossa estaven programats els dies 6 o 7 de maig a domicili, i el 13 o 14 de maig a Prada de Moles. Si s'hagués superat aquesta eliminatòria n'hi havia una altra contra el guanyador del CEU Barcelona- Inter Rugby Club de València. La Divisió d'Honor B requereix el pagament d'una quota d'entrada de 10.000 euros i disposar d'un pressupost alt tenint en compte que hi ha desplaçaments a València o a les Illes Balears.

Etiquetes

Comentaris

Trending