Senglin deixa el MoraBanc i torna al Nanterre

El ‘combo guard’ americà estava ja a la llista de possibles baixes de l’equip que entrena Ibon Navarro

Senglin bota la pilota marcat per Pullen.
Senglin bota la pilota marcat per Pullen. MORNAR

L’exterior americà Jeremy Senglin deixa el MoraBanc després de dues bones temporades a l’equip d’Ibon Navarro. Malgrat que el club de la Baixada Molí no hauria vist gens malament poder disposar una altra temporada del ‘combo guard’, també era evident que entrava dins del llistat de possibles baixes atès les ofertes que podria rebre. I la que li ha convingut més és la del Nanterre francès.

El conjunt de la màxima divisió del bàsquet francès no és pas desconegut per al director de joc americà. Ben al contrari. El club andorrà ja el va fitxar procedent del Nanterre. I ara a l’entitat francesa celebren i molt el retorn de Senglin, que consideren que les dues temporades a Andorra l’han fet progressar fins a dur-lo al millor moment de la seva carrera esportiva.

Al Principat, Jeremy Senglin hi ha fet molt bones actuacions. Tant ha jugat de base com d’escorta i en més d’una ocasió ha estat el revulsiu dels homes d’Ibon Navarro per aconseguir remuntar situacions adverses o per poder vèncer alguns partits determinats. Malgrat algunes irregularitats, el basquetbolista americà ha estat una peça important en els dos darrers cursos del MoraBanc.

Etiquetes

Comentaris

Trending