La selecció espanyola d’handbol femenina es prepara a Encamp

‘Las Guerreras’ han escollit la parròquia per entrar-se per als Jocs Olímpics de Tokyo, que tindran lloc en un mes aproximadament

Comentaris

Recepció de la selecció espanyola d'handbol femenina
Recepció de la selecció espanyola d'handbol femenina Comú d'Encamp

La selecció espanyola d’handbol femenina ha confiat en Encamp per preparar els Jocs Olímpics de Tokyo, que comencen aproximadament en un mes. Ja ho varen fer les dues cites olímpiques anteriors, i en aquesta ocasió la parròquia serà l’últim stage abans de viatjar cap a la capital nipona, on la selecció té moltes opcions de medalla.

Avui, durant el seu dia de descans, el comú d’Encamp ha realitzat una recepció a les jugadores i l’equip tècnic, i han estat rebudes per part de la cònsol major, Laura Mas, que els ha desitjat molta sort i els ha agraït que hagin tornat a confiar en la parròquia per una fita tan important. A més, Mas ha volgut remarcar que Encamp va ser “la millor Vila Europea de l’Esport l’any 2020”, títol que ostenta fins a finals d’aquest mes de manera oficial.

Per la seva part, el conseller de joventut i esports, Xavier Fernàndez, ha manifestat que tornar a tenir l’equip a Encamp “és tot un orgull” i que ja s’està preparant la resta de l’estiu. “Tenim un calendari interessant amb estades, com per exemple, la selecció alemanya de natació o les diferents seccions del Barça, campus, tornejos...”

La capitana de l’equip, Carmen Martin, ha explicat que aquesta era la tercera ocasió que venia a Encamp a realitzar un stage preolímpic i que “és un lloc ideal” per a realitzar concentracions d’aquest tipus. D’altra banda, Carlos Viver, seleccionador nacional, ha comentat que era la seva primera vegada en aquest càrrec, però que coneixia la parròquia per altres estades com a entrenador amb campus esportius i ha sentenciat que “les instal·lacions són fantàstiques”.

Etiquetes

Comentaris

Trending