Segona victòria de l’FC Andorra en la pretemporada

Els tricolors superen L’Hospitalet per 0-2 gràcies als gols d’Enri i d’Iván Gil i continuen la preparació de cara a l’inici de lliga a la Primera RFEF

Els jugadors tricolors celebren el gol d'Iván Gil.
Els jugadors tricolors celebren el gol d'Iván Gil. FC ANDORRA

Tercer amistós de pretemporada de l’Andorra i segona victòria pels tricolors. Els homes d’Eder Sarabia han superat amb bona nota el duel a la Feixa Llarga davant L’Hospitalet. Els gols d’Enri i d’Iván Gil han plasmat la seva superioritat davant un rival que enguany jugarà a Tercera RFEF, dues categories per sota. Aquest dissabte arribarà el quart duel de preparació, davant l’Espanyol B.

Ha començat fort l’Andorra, amb un primer avís de Riverola. La seva falta ha obligat el porter Aliaga a volar per evitar el gol. Poc després, ha arribat el gol tricolor. Nieto ha fet una bona acció per banda esquerra i ha cedit cap a l’àrea. Héctor, amb intel·ligència, ha deixat la pilota que ha estat rematada per Enri al fons de la xarxa.

El domini dels andorrans ha continuat al llarg del primer temps. Els homes d’Eder Sarabia volien deixar clar que eren un equip de superior categoria i ampliar la diferència. Ha faltat, però, encert. Nieto, Enric i Pastor han tingut bones opcions per marcar el segon, però no han tingut prou punteria.

Després del descans, el quadre riberenc ha sortit més fort i ha posat en dificultats els tricolors, especialment a pilota aturada. Però l’aparició d’Iván Gil ha posat fi a les opcions de sorpresa. L’ex de l’Espanyol B ha tingut una primera opció a centrada de Zourdine on ha rematat desviat. No ha perdonat, però, instants després. En acció individual ha superat el porter local col·locant la pilota al pal llarg.

És la segona victòria en amistosos de pretemporada pels homes de Sarabia. El quart duel de preparació es disputarà just aquest dissabte, també al Barcelonès, en aquest cas a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, davant el filial de l’Espanyol.

Camp: Municipal de la Feixa Llarga.
CE L’HOSPITALET (0): Aliaga, Guillem Pujol, Adrià Parera, Cristian Gómez, Hugo, Jair, Juanan, Alcover, Juste, Dan Coll i Carlos Cano. També han jugat: Pedro, Nil, Sergi Valls, Iván Torreblanca, Kilian, One, Ripoll, Vitalei i Carmona.
FC ANDORRA (2): Ratti, Riera, Vilanova, Pastor, Eudald, Riverola, Héctor, Aguado, Nieto, Casadesús i Enri. També han jugat: Altimira, Pedraza, Carlos Martínez, Marc Fernández, Molina, Zourdine, Diego, Martí Vila, Bover, Guti i Iván Gil.
Targetes grogues a Alcover i Cano (L’Hospitalet).
Gols: 0-1, Enri (12’). 0-2, Iván Gil (69’).