Segona plata per a Lea Ancion aquest cap de setmana a Panticosa

L’andorrana ha participat aquest diumenge a la Individual Race, on l’equip andorrà ha obtingut bons resultats en general, tot i que inferiors als de dissabte

Comentaris

Lea Ancion aquest diumenge al podi.
Lea Ancion aquest diumenge al podi. FAM

L’equip andorrà present a Panticosa aquest cap de setmana continua amb la bona actuació que ja va demostrar aquest dissabte. Especialment, Lea Ancion, atleta de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), ha aconseguit la segona plata, en aquesta ocasió a la Individual Race. La resta de participants del Principat han assolit bones posicions, tot i que inferiors a les de la cursa anterior.

Ancion ha tornat a destacar no únicament a l’equip andorrà, sinó també a la classificació de la seva categoria, la sub20 femenina. Ha tornat a quedar per darrere de l’espanyola, Maria Ordoñez, que ha assolit un temps de 1.21.55, únicament 3.45 per davant de l’andorrana. Des de la FAM es remarca especialment la bona temporada que està fent Ancion i aquest doblet aconseguit durant el cap de setmana.

Pel que fa a les categories masculines, el millor andorrà ha estat Miquel Naudi a la U18, amb una sisena posició. Els seleccionats per a la cita, Xavi Celades i Adrià Isal, han completat la cursa en novena i 17a posició, respectivament. Així mateix, en U20 Marc Casanovas, que aquest dissabte aconseguia podi, s’ha quedat en 11a posició. Finalment, en sènior, Adrià Bartumeu repeteix una setena posició.

Etiquetes

Comentaris

Trending