La segona edició de 'La Nit de la Gallina' tindrà lloc a Sant Julià de Lòrià el 22 de maig

La prova de muntanya consta de dos recorreguts, el llarg d’uns 19,8 kms amb 1.800 mts de desnivell positiu i el curt és d’uns 9,8 kms amb 450 mts de desnivell positiu

Participants a la primera edició de la prova.
Participants a la primera edició de la prova. SANLORIA

El Club Esportiu Sanloria  organitza la segona edició de la cursa de muntanya 'La Nit de la Gallina' que tindrà lloc a Sant Julià de Lòria la nit del dissabte 22 de Maig de 2021 a les 20h30. És una prova de muntanya nocturna que consta de dos recorreguts. El recorregut llarg és d’uns 19,8 kms amb aproximadament 1.800 mts de desnivell positiu i el recorregut curt és d’uns 9,8 kms amb aproximadament 450 mts de desnivell positiu.

Tant el recorregut llarg com el curt formaran part de la Copa d'Andorra de curses e muntanya en les seves diferents categories. El recorregut curt es podrà fer també com a caminada popular. Tots els participants rebran una bossa amb un obsequi de participació commemoratiu i productes de col·laboradors.

En el recorregut llarg hi haurà premis als tres primers classificats de la general absoluta tant en categoria masculina com femenina del recorregut llarg que es repartiran de la següent manera: 100 euros al primer masculí i femení, 65 euros al segon masculí i femení, 35 euros al tercer masculí i femení.

També es farà entrega d’un xec regal de 60 euros en tendes Viladomat al primer corredor en categoria masculina i femenina que arribi al Coll de la Gallina Hi haurà també premi no econòmic als tres primers de la categoria júnior, sènior, veterà i màster tant masculí com femení.

Comentaris

Trending