Scheidler busca a Andorra la redempció després d’un any poc positiu a Itàlia

El davanter, cedit pel Bari, confia a recuperar el nivell exhibit a França i explica que el desig de venir li va aixecar la “familiaritat” del club; tantes eren les ganes que, segons Jaume Nogués, va “perdonar diners”

Aurélien Scheidler, amb la samarreta de l'FC Andorra.
Aurélien Scheidler, amb la samarreta de l'FC Andorra. FC ANDORRA

L’FC Andorra ha completat la ronda de presentacions de les darreres incorporacions amb la posada de llarg del francès Aurélien Scheidler, l’home cridat a cobrir la marxa de Sinan Bakis. El davanter ha assegurat que la proposta de joc i de club ha estat clau en la decisió d’arribar al Principat, al mateix temps que ha admès que té el “repte” de refer-se d’una temporada que no va ser positiva. Sobre el seu fitxatge, el director esportiu, Jaume Nogués, ha posat en relleu que “complementa perfectament la punta d’atac”.

De fet, Nogués ha presentat Scheidler com a “un jugador referent” a dalt, que té “un bon joc associatiu, ja que surt bé de zona per rebre”. I, a més, té “remat d’àrea”. Per tant, “hem trobat el davanter que volíem” i completem “una plantilla amb jugadors versàtils que s’adapten a qualsevol posició”.

Ara bé, ha volgut fugir de comparacions. “Aurélien és Auerélien”, ha avisat quan se l’ha demanat si ve per ser el nou Bakis, ara al Saragossa. “Estem segur que farà un bon any”, ha afirmat.

Scheidler celebra un gol amb el Bari.

Relacionat

Scheidler completa la plantilla de l’FC Andorra

Amb qui sí que s’ha acceptat la comparativa, en aquest cas el mateix davanter, ha estat amb Luuk de Jong, l’holandès ex del Barcelona i del Sevilla. “M’identifico amb ell. És gran, però té tècnica. Crec que tenim similituds”, ha afirmat.

Scheidler no ha amagat que no està satisfet del rendiment donat en la seva estada a Itàlia. “No vaig poder jugar gaire”, ha recordat. Ara, però, accepta el “repte” de refer-se a Andorra. “Vull estar el millor possible. Em sento preparat, estic amb ganes i vull que vagi bé”, ha comentat.

De fet, Nogués ha revelat que el nou davanter ha fet sacrificis econòmics per venir. “Perdona diners per venir. És quan podem parlar amb ell que es desencalla tot i fa pressió al Bari perquè l’operació es pugui tancar”, ha comentat el director esportiu tricolor.

I per què? Doncs el mateix Scheidler ho ha explicat. “Em van explicar el projecte d’equip i el joc i això va ser molt important”, ha apuntat. Amb les converses mantingudes, es va fer la idea de “ser un club molt familiar” i ha expressat el desig de “donar el màxim per l’equip i fer una gran temporada”.

Comentaris

Trending