Sarabia vol “escurçar terminis” amb l’adaptació dels darrers tres fitxatges

El tècnic de l’FC Andorra centra esforços a integrar Bundu, Bakis i Albanis, tot i que entén que la bona resposta del bloc de la passada temporada dona cert marge i “tranquil·litat”

Bundu i Bakis durant un dels seus primers entrenaments.
Bundu i Bakis durant un dels seus primers entrenaments. FC Andorra

Eder Sarabia ja pot treballar amb tots els seus jugadors, fins a 27. Bona notícia per al tècnic, que remarca que, un cop tancat el mercat, ara ja es pot centrar a implementar la seva idea de joc i model, especialment amb els nous. Un dels primers objectius és integrar els darrers a arribar: Sinan Bakis, Mustapha Bundu i Christos Albanis. Sense pressa però sense pausa, perquè el tècnic basc té clar que cal agilitzar aquest procés, tenint en compte que ja s’han disputat quatre jornades del campionat.

“Els nous s’estan integrant bé i els companys els han acollit bé”, ha assegurat Sarabia. Tot i això, toca “treballar perquè ho vagin entenent bé”, a més amb la dificultat que, de moment, només parlen anglès. I l’entrenador tricolor aposta per “escurçar els terminis perquè puguin estar com més aviat millor”.

El tècnic valora positivament que “un cop tancat el mercat, això ens permet enfocar-nos en el que som, en els que estarem tot l’any i que el missatge no es dilueixi”. Una feina que caldrà fer especialment amb els recent arribats. Tot i això, Sarabia apunta que “el bloc de l’any passat està competint i fent les coses bé”. Això, remarca, “ens dona una mica de tranquil·litat amb els nous”.

Més enllà de la tasca amb els nous, els entrenaments de la setmana, lògicament, s’han centrat a preparar el duel de diumenge. L’equip sortirà aquest mateix divendres del Principat. La planificació inclou nit a Saragossa i, després, a Vitòria. Diumenge, partit clau contra un Mirandés que no ha començat la temporada amb bon peu.

Un punt de dotze només té el pròxim rival. I, malgrat això, Sarabia té clar que “seríem molt maldestres si no entenguéssim que hi ha certes coses que són necessàries a tots els partits, independentment del contrincant, de si juguem a casa o fora, del sistema o de l’encert”. Per això, alerta que “hem demostrat que quan hem posat el nivell som capaços de competir i guanyar”. I, al mateix temps, que, “quan ho oblidem, la categoria et posa al teu lloc”. Per això, reclama aprofitar “l’impuls i l’energia” del triomf contra el Granada.

Comentaris

Trending