Sarabia trenca una llança i defensa el gran nivell actual de l’Andorra

L’entrenador tricolor posa en relleu “el partit perfecte” fet contra el Sevilla Atlético i admet que contra el Cornellà, malgrat “ser fidels” tocarà “en alguns moments adaptar-nos”

Sarabia, durant l'entrenaments d'aquest divendres.
Sarabia, durant l'entrenaments d'aquest divendres. FC Andorra

Eder Sarabia ha volgut trencar una llança a favor dels seus jugadors. L’entrenador de l’FC Andorra defensa que el nivell de l’equip continua sent molt alt, malgrat haver partit aquest 2022 alguna entrebancada. El tècnic basc posa en valor el gran partit contra el Sevilla Atlético, just 48 hores abans d’un dels desplaçaments més complicats: el que hauran de fer a Cornellà a un camp estret i petit, poc adequat per l’estil de joc dels tricolors.

Sarabia ha negat que l’equip hagi perdut pistonada en comparació amb el gran final del 2021. “No hi estic d’acord”, ha indicat, tot admetent que, llavors, “vam acabar amb partits espectaculars”. I, tot i això, defensa que el del passat dissabte contra el Sevilla Atlético “va ser perfecte”. En aquest sentit, ha argumentat que “a la primera meitat vam tenir un control absolut amb el qual el rival no ens va generar absolutament res”.

El basc ha argumentat que “no tots els duels es poden resoldre al minut 20”. Al seu entendre, “hem posat el llistó tan alt que a vegades no acabem de valorar les coses”. I, en aquest sentit, ha remarcat que “vam acabar 2-0, però podríem haver marcat quatre o cinc”.

Un nivell de joc que, ara, vol que tingui “continuïtat”. Així, ha avisat que “hem de preparar els partits per estar a un gran nivell; fer bé tot el que estigui a les nostres mans perquè després no puguem lamentar-nos per no haver posat tot”. Sobre la situació de l’equip a la taula, lluitant per la primera posició, Sarabia continua assegurant que no hi pensa, tot i que admet que pot influir.

“L’objectiu és millorar cada dia, ser ambiciosos, créixer i tenir fam; i que tot això et porti a estar allà amb opcions”, ha apuntat, per reconèixer després que “com menys temps quedi i menys punts restin en joc, més hi ha aquest condicionant mental que, malgrat no el vulguis tractar, inconscientment està allà”. També ha advertit que “dir que l’objectiu és l’ascens no ens farà aconseguir-ho; el camí és centrar-nos a allò que podem controlar”.

Mantenir la bona línia no serà, però, senzill. L’equip tricolor visita el camp del Cornellà, on els del Baix Llobregat “s’han fet forts”. Aprofiten, de fet, un terreny de joc petit i estret, que s’adequa a les seves qualitats i, justament, dificultarà les de l’Andorra. “És una oportunitat per créixer i afrontar aquestes dificultats. Vull que siguem fidels al que som però també hi haurà moments en què haurem d’adaptar-nos”.

Comentaris

Trending