Sarabia no preveu anar al mercat d’hivern tret que es fitxi “un cavall guanyador”

El tècnic de l’FC Andorra recorda que l’any passat no es va incorporar ningú i “ens va anar molt bé”, al mateix temps que admet que el club segueix de prop el davanter de River Plate Joaquín Panicheli

Eder Sarabia durant un partit.
Eder Sarabia durant un partit. FC ANDORRA

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, no considera una urgència incorporar cap jugador durant el mercat d’hivern, que obrirà l’1 de gener. El tècnic prefereix confiar en els futbolistes que ja té i així ho ha transmès al club. Tot i això, admet que no es pot descartar fer un fitxatge sempre que sigui “cavall guanyador”. Bàsicament, que es tingui clar que donaria un rendiment immediat. El basc ha confirmat que un nom que està a l’agenda tricocor és l’argentí de River Plate Joaquín Panicheli.

Sobre aquesta opció, Sarabia ha estat sincer. El club el segueix. Hi ha cert interès en un punta que “te molt potencial”. Ara bé, això no vol dir, ni de bon tros, que hagi d’arribar al gener. En tot cas, el tècnic deixa la decisió en mans de la direcció esportiva.

Perquè en un altre punt també ha estat sincer. Al seu entendre, no hi ha necessitat de sortir al mercat d’hivern. “Tinc clar que el que vam fer l’any passat ens va anar molt bé: no vam signar ningú”, ha recordat. Per això, entén que “el nostre millor mercat  és que el rendiment que s’ha donat fins ara es pugui pujar en un punt o un punt i mig”.

Admet, això sí, que alguna sortida pot haver-hi. En particular, la del jove Pau Casadesús, que, al lateral dret, té complicat tenir minuts, ja que al davant té Petxarroman, Morer i, fins i tot, Altimira.  “És jove, acaba d’arribar al primer equip i seria normal que anés a un lloc competitiu”, ha apuntat. Però pocs moviments més hi hauria. “La meva intenció és quedar-nos com estem. L’any passat ens va donar resultats”, manifesta.

Tot i això, entén que tot club de futbol “ha d’estar obert a coses puntuals a les quals potser no podem dir que no”. Sempre, això sí, “analitzant molt bé els pros i contres que et pot donar l’arribada d’un jugador”. Ho defineix amb una frase clara: “Hem d’entendre que juguem a cavall guanyador”.

Comentaris

Trending