Sarabia ho té clar: “Queden cinc partits i no volem parar”

El tècnic de l’FC Andorra admet que és complicat que un equip debutant a la categoria i amb el pressupost més baix pugui entrar al play-off i “ho lluitarem fins al final”

Eder Sarabia assegut a la banqueta.
Eder Sarabia assegut a la banqueta.

Feina feta a excepció d’una catàstrofe. “Ja tenim la permanència assegurada.” Paraula de mister, frase d’Eder Sarabia, el tècnic de l’FC Andorra. Després de fer “un partidàs des de l’inici fins al final” a Ponferrada, el conjunt tricolor es prepara per a nous reptes. Entrar al play-off seria tota una gesta per a un equip nouvingut a la categoria. Però “queden cinc partits i no volem parar”.

Com que ara, diu el tècnic basc, “seria una catàstrofe molt gran” que no fos una realitat ja haver lligat la continuïtat un any més a la Segona Divisió del futbol professional espanyol, ara, “volem més”. Sarabia explica que la lògica diu que un club debutant a la categoria i que disposa del pressupost més baix és complicat sinó impossible que pugui entrar al play-off. Però “ho lluitarem fins al final, tenim fam i no deixaré que ningú es relaxi”. I aquest no relaxament l’exemplificava l’entrenador de Bilbao amb el fet que cada setmana l’onze inicial pugui ser eventualment diferent.

Sergio Molina celebra el seu gol, el primer de l'Andorra, seguit d'Àlex Valle.

Relacionat

Pòquer de gols de l’Andorra a Ponferrada per assegurar la permanència i somniar en gran

“No regalaré res a ningú” però, alhora, manté Eder, tothom està preparat. Fins i tot els que juguen menys. Com per exemple, en el cas del partit d’aquest dissabte a Ponferrada, el porter Marc Vidal o el jove lateral Àlex Valle. I fins i tot Adrià Vilanova, que sortia d’una lesió, que feia setmanes que li feia morros perquè no jugava però que, a l’entendre de Sarabia, no ha estat fins aquesta setmana que s’ha guanyat l’opció de jugar d’inici perquè fins ara el rendiment d’Àlex Pastor i Mika Mármol era a plena satisfacció.

“Estem en un moment espectacular” i “sentim que podem guanyar a qualsevol”, admet Eder Sarabia, que reconeix que contra la Ponferradina el gol tan matiner de Sergio Molina va ser “bastant determinant” encara que després l’equip tricolor va ser “força superior” gràcies a “la gestió de la primera part”, a l’entesa i precisió i bon engranatge de tot el partit. “Ara tenim 51 puntassos” i això té “molt mèrit”, recalca el tècnic, que es mostra orgullós del seu equip “sobretot per la manera” com s’ha assolit l’objectiu de la permanència. “Pel que ens fan gaudir”, conclou.

Comentaris

Trending