Sarabia busca un Top 10 a LaLiga Smartbank per posar “la cirereta a una temporada excel·lent”

Quan resten només dues jornades, l’equip és novè, posició que el tècnic vol mantenir o millorar, tot pensant, al mateix temps, ja en moviments que caldrà fer de cara a la campanya vinent

Sarabia camina per la gespa del Nacional.
Sarabia camina per la gespa del Nacional. FC Andorra

Eder Sarabia es manté ambiciós. Malgrat que l’equip ja té la permanència al sac, vol el màxim rendiment possible dels seus jugadors en els dos partits que resten, a Leganés i després al Nacional davant el Vila-real B. Dos rivals que, per cert, també tenen els deures fets. Malgrat això, el basc es posa un objectiu: acabar entre els deu primers com a colofó d’una gran campanya. A la vegada, admet que ja comença a pensar en la preparació de la vinent.

L’equip s’ha situat en novena posició després de la victòria contra el Tenerife. Un resultat, apunta Sarabia, just al seu entendre. “Crec que hem merescut guanyar, fins i tot a la segona part on hem estat més espessos. La primera part ha estat molt bona en control, en atac, en defensa”, ha destacat. Tot i admetre que el gol anul·lat al conjunt tinerfeny podria haver pujat al marcador, també ha defensat que el penal decisiu “era clar; ha sonat fins i tot”.

El resultat evidencia, al seu entendre, que l’equip tricolor millora. “Aquest partit, altres cops, l’hem perdut”, ha apuntat. En canvi, al final es van sumar els tres punts. “Seguim creixent i aprenent”, ha comentat.

Carlos Martínez lluita en una acció d'atac.

Relacionat

El VAR decideix el duel de l’orgull a favor de l’FC Andorra

I ho vol continuar fent. Sense res en joc, el tècnic es marca com a objectiu acabar com més a dalt millor. “Acabar entre els deu primers seria una cirereta espectacular a una temporada que ja és d’excel·lent”, ha afirmat. Avisa, però, que per aconseguir-ho “cal entrenar bé, preparar-nos amb rigor i fer un gran partit a Leganés”, rival que, alerta, “ens exigirà molt”.

També reconeix que, amb els deures fets, “és temps ja d’anar pensant en la temporada vinent”. Per tant ja es parla i es treballa amb el director esportiu, Jaume Nogués. A la vegada, ha volgut deixar clar que “els primers que sabran coses seran els futbolistes i, a partir d’aquí, anirem veient què va passant”.

Comentaris (1)

Trending