Sant Julià, territori de Toni Bou

El pilot resident torna a dominar amb autoritat la segona jornada del Trial lauredià i suma la segona victòria del cap de setmana, que li permet escapar-se en la general del Mundial

Toni Bou no ha tingut rival a Sant Julià.
Toni Bou no ha tingut rival a Sant Julià. Repsol Team Honda

Profeta a casa seva. El resident Toni Bou ha dominat amb autoritat el cap de setmana de trial a Sant Julià de Lòria. Igual que ja va fer dissabte, el pilot ha estat el triomfador de la segona jornada en categoria GP. Això li permet ampliar la diferència amb Jaime Bustos al capdavant de la general i apropar-se a un nou títol mundial. Pel que fa als andorrans, el paper ha tornat a ser discret, amb la desena posició d’Èlia Pascuet a Trial 2 Woman com a millor resultat.

Bou ha demostrat que coneix perfectament la zona on es disputa la cursa i amb la seva Montesa ha dominat de forma clara la prova, tal com ja va fer el dissabte. Ha acabat les dues rondes del recorregut amb només 25 punts de penalització (11+14). D’aquesta forma, ha quedat per sobre novament de Bustos, el seu rival directe en la lluita pel títol. El de Górliz ha fet 43 punts. El podi l’ha completat l’italià Matteo Grattarola.

Amb aquest gran cap de setmana, Bou aconsegueix marxar en la general del Mundial. Ja té 191 punts, pels 177 de Bustos. El que queda clar és que el títol ja és només cosa de dos. Adam Raga, que no ha pogut viatjar a Andorra, queda lluny, amb 108 punts.

Pel que fa a la resta de categories, Jack Dance s’ha imposat en Trial 2 i Jamie Galloway en Trial 3. En Trial 2 Woman, la vencedora ha estat Alicia Soyer. En aquest grup, l’andorrana Pascuet ha acabat en desena posició, la millor dels pilots del Principat. Jordi Lestang i Gaudi Vall han finalitzat 28è i 29è en Trial 2, amb una 41a posició de Valentí Cristina. Joan Miquel García no ha pogut classificar-se en Trial 3.

Comentaris (2)

Trending