Sanció de quatre partits per a Jaume Nogués

El director esportiu de l’FC Andorra ha estat castigat pel comitè de competició per acusar els àrbitres de “corruptes”, mentre que Héctor Hevel serà baixa un encontre per l’expulsió contra l’UD Las Palmas

Jaume Nogués, a la dreta, haurà de complir una sanció de quatre partits.
Jaume Nogués, a la dreta, haurà de complir una sanció de quatre partits. FC Andorra

Tal com s’esperava, el director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, ha estat durament sancionat pel comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF). L’òrgan disciplinari li ha imposat quatre partits de suspensió, després que l'àrbitre del partit contra l’UD Las Palmas assenyalés a l’acta que els havia titllat en dues ocasions de “corruptes”.

Segons el col·legiat, José Antonio López Toca, un cop finalitzat el duel, Nogués hauria cridat “corrupció a la Federació”. I, prèviament, durant el partit, també s’hauria dirigit cap a un dels assistents titllant-lo de “corrupte”. Així ho va fer constar en el document que, ara, ha estat la base per a la sanció que ha determinat el comitè de competició.

Jaume Nogués, a la dreta, en els instants previs al partit contra el Las Palmas.

Relacionat

L’àrbitre acusa Jaume Nogués de titllar-los de “corruptes” durant el partit contra Las Palmas

En concret, s’entén que el director esportiu tricolor ha vulnerat l’article 99 del codi disciplinari de la Federació Espanyola. Aquest parla “d’insults, ofenses verbals i actituds injurioses”. En aquest cas, s’estableix que la sanció ha d’anar de quatre a dotze partits. El comitè ha imposat la franja baixa. Per tant, quatre partits.

Això vol dir que Nogués no podrà fer les funcions habituals durant els pròxims quatre partits que ha de disputar el club tricolor. El primer, diumenge; contra el Cartagena. Posteriorment, Eivissa, Eibar i Málaga.

El primer d’aquests duels també se’l perdrà Héctor Hevel. El migcampista, com s’esperava, ha estat sancionat amb un encontre després de la vermella directa que va veure contra Las Palmas -l’acció que justament va provocar la indignació de Nogués-. Per tant, serà baixa a Cartagena.

Comentaris

Trending