Rullan i Tremps s'imposen en la 3 Fronteres Dynafit-Grandvalira de la Park Piolets Copa d'Andorra

La prova ha comptat amb una cinquantena de participants i ha arribat fins al Pic de Montmalús, situat a 2.781 metres d'altitud, superant un desnivell positiu de 680 metres

Sortida de la prova sènior.
Sortida de la prova sènior. FAm

Pere Rullan i Clàudia Tremps s'han imposat en la 3 Fronteres Dynafit - Grandvalira, la primera prova puntuable de la Park Piolets Copa d'Andorra d'esquí de muntanya. La prova, organitzada per l'Esquí Club Pas de la Casa - Grau Roig, ha comptat amb una cinquantena de participants i ha arribat fins al Pic de Montmalús, situat a 2.781 metres d'altitud, superant un desnivell positiu de 680 metres.

En categoria masculina, i repetint triomf a la 3 Fronteres Dynafit - Grandvalira, la primera prova puntuable de la Park Piolets Copa d'Andorra d'esquí de muntanya, Pere Rullan ha estat el més ràpid en parar el cronòmetre en 34 minuts i 24 segons, seguit de Gerber Martín a 29 segons i Guillem Farriol, que ha travessat la meta a 48 del guanyador. En fèmines, Clàudia Tremps ha estat la més ràpida en aconseguir parar el temps en 43 minuts i 9 segons. L'han acompanyat en el podi Laia Sebastià (44:41) i Anna Albalat (50:04).

La Federació Andorrana de Muntanyisme ha aprofitat la primera prova disputada per fer l’entrega de premis als guanyadors de la Park Piolets Copa d’Andorra 2020-2021, acte que es va haver d’anul·lar a causa de les restriccions sanitàries derivades de la Covid-19. En categoria femenina, la guanyadora va ser Laia Sebastià. La segona posició va ser Claudia Tremps i la tercera classificada va ser Imma Parrilla.

En categoria masculina, el guanyador de la Copa d’Andorra va ser Martí Lázaro. Pere Rullan i David Albós van ser el segon i tercer classificat respectivament de l’edició passada.

Etiquetes

Comentaris

Trending