El rugbi accepta traslladar la seva activitat durant els dos propers anys a Prada de Moles

Representants de la federació i del VPC es van reunir aquest dilluns amb el cap de Govern i la ministra d’Esport i esperen que les seleccions sí puguin continuar jugant a l’Estadi Nacional

Un moment de la reunió dels representants governamentals amb els del VPC i la federació de rugbi.
Un moment de la reunió dels representants governamentals amb els del VPC i la federació de rugbi. SFGA

El rugbi traslladarà la seva activitat durant els dos propers anys a les instal·lacions de Prada de Moles, a Encamp, tot i que la seva voluntat continua sent tenir l’Estadi Nacional com a seu dels partits de la selecció. Però consideren, tant la federació com el VPC, que per tal que l’FC Andorra pugui consolidar el seu creixement després de l’ascens a Segona, han de fer un pas al costat mentre totes les parts concernides acaben d’encaixar les peces.

Els presidents de la federació, Jean-Marc Flaux, i del VPC, Gerard Giménez, han fet pública aquest matí una nota conjunta després de mantenir, aquest dilluns a la tarda, una reunió amb el cap de Govern, Xavier Espot, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz. El clima en la trobada, després de dies de tensió, va ser cordial. I es preveu que els acords adoptats es vagin perfilant els propers dies.

En el comunicat, Flaux i Giménez afirmen que “tenint en compte el conveni d’ús de l’Estadi Nacional que es troba vigent amb el Govern d’Andorra i vist l’èxit merescut de l’FC Andorra, pel bé de l’esport i per ajudar al seu desenvolupament, el VPC Andorra està disposat a desplaçar-se per dues temporades a les instal·lacions de Prada de Moles que l’honorable comú d’Encamp ens facilita”. Es deixa clar que “la intenció” de la federació és “poder continuar desenvolupant el rugbi nacional i disputar els seus partits internacionals, en totes les seves categories, a l’Estadi Nacional, adaptant-se a les noves condicions”.

Les dues parts del món del rugbi deixen clar també que “aquests acords s’han de consolidar entre el VPC Andorra, la FAR i el Govern d’Andorra, i, per un altra banda, amb el comú d’Encamp i necessitarem també la col.laboració del comú d’Andorra la Vella, que en tot moment han demostrat la seva voluntat d’acollir al rugbi i ajudar al desenvolupament d’aquest esport”.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending