Rubén Bover: “No pensàvem que la primera temporada a Segona A fos tan bona”

El capità de l’FC Andorra valora molt positivament el treball fet fins al moment i manifesta que “fins que les matemàtiques no diguin el contrari continuarem lluitant per la sisena plaça”

El capità de l'FC Andorra, Rubén Bover,c elebrant el gol contra la Ponferradina
El capità de l'FC Andorra, Rubén Bover,c elebrant el gol contra la Ponferradina FC Andorra

Amb la permanència virtual a la butxaca, l’FC Andorra continua treballant per intentar arribar a la sisena plaça que dona accés al play-off d’ascens a Primera Divisió. El capità tricolor, Rubén Bover posa en relleu la bona adaptació que ha tingut l’equip al futbol professional mantenint-se fidel a un estil de joc, tenint en compte que eren els novells a la categoria.

A principis de temporada el capità tenia clar que no havien de ser un conjunt ascensor i que es volien consolidar a la categoria de plata del futbol espanyol. Eren els nouvinguts a la Liga SmartBank i la primera temporada, a manca de cinc jornades, està sent molt bona. Instal·lats a la vuitena plaça amb 51 punts, aquest proper diumenge a l’Estadi Nacional contra el Mirandés (14 hores) segurament es segellarà la permanència matemàtica i es podran centrar a poder arribar a la sisena plaça, que ocupa l’Albacete amb set punts més que els tricolors.

Bover manifesta que “nosaltres sabíem que seria un any d’adaptació i no pensàvem que seria tan bona perquè un novell, a part dels punts, estigui jugant com ho està fent i ara estem recollint els seus fruits”. La il·lusió per disputar el play-off d’ascens no els hi treu ningú “mentre les matemàtiques no diguin el contrari hi ha esperança”. Té clar que amb els números a la mà, de cara al curs vinent molts dels jugadors que possiblement no confiaven que el projecte estigués com està, els bons resultats poden fer que “ara sí que vulguin ajudar-nos a donar l’empenta que es necessita per seguir mirant a dalt”.

El jugador balear de l’Andorra considera que durant la temporada no han tingut una pressió molt gran, ni quan es va entrar en la ratxa de cinc partits sense guanyar. Celebra que ara estiguin en una molt bona dinàmica, amb vuit jornades sense conèixer la derrota i confia que en els cinc enfrontaments que resten les coses segueixin sortint com fins ara.

Comentaris

Trending