Roger Puig tanca novè la general de la Copa del Món de descens

(AMB VÍDEO) L’esquiador paralímpic fa un novè lloc en la darrera cursa, a Itàlia, i ja se centra en les proves d’eslàlom i gegant

https://youtu.be/y-XUMujwnmI

Roger Puig ha tancat aquest diumenge la temporada de Copa del Món de velocitat amb l’última cursa de descens en unes finals que ha acollit aquests últims dies Sella Nevea, una estació italiana. L’esquiador andorrà paralímpic ha tancat temporada amb una novena posició final en la disciplina.

L’andorrà ha finalitzat avui onzè la prova italiana en una cursa molt ajustada. De fet, Puig ha acabat onzè però a menys d’un segon de la quarta posició. Amb el resultat d’avui, l’andorrà confirma el top10 a la classificació final de la Copa del Món, on acaba novè, que era un dels reptes que s’havia fixat.

En acabar la cursa, Puig ha explicat que la baixada d’aquest diumenge  ha estat  “molt bona, i amb un crono molt bo, ja que estem a 0.90 de la quarta posició, a una classificació molt ajustada. Estic molt content. A més, a la general de la Copa del Món hem acabat novens, dins del top10 que sempre volem aconseguir d’establir-nos. Estem molt satisfets de com ha anat la temporada de velocitat. Ara ens queda Cortina, per lluitar també per aquest top10 també en gegant i eslàlom”.

Efectivament, després d’aquesta cita de velocitat, les finals de la Copa del Món viuran la competició de tècnica del 13 al 17 de març a Cortina (Itàlia). En eslàlom, Puig és novè a la general amb 117 punts, mentre que en gegant ocupa la tretzena plaça amb 82 punts.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending